PanMan Moderator Staff member 19 June 2006 9,284 Νεο Ψυχικο 12 February 2015 #22 Εισαι παρανοικος. Ειμαι σιγουρος οτι γκουγκλαρες το τηλεφωνο. Ποτε θα μαθεις να εμπιστευεσαι τους ανθρωπους
Εισαι παρανοικος. Ειμαι σιγουρος οτι γκουγκλαρες το τηλεφωνο. Ποτε θα μαθεις να εμπιστευεσαι τους ανθρωπους
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,351 12 February 2015 #23 Ξερω ότι θες να το ακουσεις, οποτε θα το πω: Πριν το googlαρω, πηρα τηλ (και δυστυχως βγηκε μνμ προαπάντησης και όχι ο Αποστόλης)
Ξερω ότι θες να το ακουσεις, οποτε θα το πω: Πριν το googlαρω, πηρα τηλ (και δυστυχως βγηκε μνμ προαπάντησης και όχι ο Αποστόλης)
PanMan Moderator Staff member 19 June 2006 9,284 Νεο Ψυχικο 12 February 2015 #24 I had to give it a shot. Of all men, you understand that Αν το ακουγα δε στον αερα, θα ξεχνουσα ολα μου τα προβληματα για ενα χρονο
I had to give it a shot. Of all men, you understand that Αν το ακουγα δε στον αερα, θα ξεχνουσα ολα μου τα προβληματα για ενα χρονο
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,351 12 February 2015 #25 Σε καταλαβαινω απολυτα....κατσε να ξαναπαρω
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,326 Παλλήνη 12 February 2015 #26 Απάντηση: Re: Καλός Εγκαταστάτης Ηχοσυστήματος Αυτοκινήτου spcav said: Εισαι καραγκιόζης (real-ly)..... Click to expand... Στο 2.17 έχει και παρουσίαση προγράμματος To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Απάντηση: Re: Καλός Εγκαταστάτης Ηχοσυστήματος Αυτοκινήτου spcav said: Εισαι καραγκιόζης (real-ly)..... Click to expand... Στο 2.17 έχει και παρουσίαση προγράμματος To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
gousias Senior Member 30 April 2013 430 17 October 2015 #27 :drummer: Καλό αυτό με τη διαφήμιση! Η ιστοσελίδα που παραθέσατε πριν δεν ανοίγει. Έχει κλείσει το μαγαζί;
:drummer: Καλό αυτό με τη διαφήμιση! Η ιστοσελίδα που παραθέσατε πριν δεν ανοίγει. Έχει κλείσει το μαγαζί;