Μ άρεσε το σηματάκι Full HD
Αφου έχω πάρει R600 , τι ρωτάς;
...ερώτηση προς τους κατέχοντες της γνώσης:
με αυτήν την κάρτα (που όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά της περνά ο ψηφιακός ήχος through από το dvi+adaptor=hdmi) δεν χρειαζόμαστε κάρτα ήχου?
Δηλαδή αν συνδέσουμε την έξοδο hdmi out της κάρτας με το hdmi in ενός av ενισχυτή θα πάρουμε και εικόνα και ήχο?
Τα φώτα σας:HTEHETH63: παρακαλώ...
Σύμφωνα με το manual στέλνει ήχο , αλλά δεν βλέπω που γίνεται η αποκωδικοποίηση ... πιθανόν να είναι software , αλλά πιθανόν να χρησιμοποιείται η κάρτα ήχου ... Δοκιμές δεν μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή ...
Δυστυχως, ετσι ειναι...
Και για να απαντησω στον φιλο spcav, με τη σειρα που τα εθεσε:
Το οτι το UVD εχει να κανει με τη χρηση cpu, ειναι εξαιρετικα σημαντικο. Διοτι δεν εχουν ολοι να δωσουν ενα σκασμο λεφτα για εξωτικη cpu,επειδη η ati ξεχασε να βαλει hardware acceleration,πραγμα το οποιο βρισκεις σε πολυ φθηνοτερες nvidia(8600πχ η ατι 2600(μαλλον)). Ας μην ξεχναμε οτι με τα σημερινα δεδομενα, πολλα συστηματα φτανουν το 100% cpu usage με ορισμενες ταινιες,φαντασου να μην εχεις και υποστηριξη απο την vga...Φυσικα λοιπον και εχει νοημα!!
Επισης, το να εχεις HDMI 1,2 ειναι απογοητευτικο για καρτα του μεσου του 2007...εδω μεχρι και το PS3 εχει 1,3...και το οτι δεν υφισταται ακομη ενισχυτης, δεν σημαινει οτι δεν θα υφισταται και σε 1-2-3 μηνες...Την καρτα δεν την παιρνεις για 1 μηνα...
(http://www.akihabaranews.com/en/news-13949-New+AV+amplifiers+with+HDMI+1.3a+by+Onkyo.html)(DENON AVR-4308)
Τελος, αν σε ενα HTPC ενδιαφερει και το gaming, ε, παιρνεις μια Nvidia που τα εχει ολα
Με βαση λοιον τα παραπανω και γνωριζοντας επισης και το κερασακι που λεγεται driver, αυτη η καρτα σαφως και δεν κανει για hTPC... και ειδικα για τη ...λογικη τιμη που ζηταει...![]()
![]()
![]()
Σιγουρα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα παρουν 2600 στο HTPC μου, αλλα 2900....no, thanks, i'll pass...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.