Καλως σας βρηκα , ΗΕLP ! Αγορα νεας Τν !!!

roussaks

New member
21 November 2015
8
Καλησπερα και καλως σας βρηκα , μετα απο ενα ατυχημα στην samsung 32 ,με αζαξ που επεσε πισω στο πανελ και κατεβασε πλερεζα η οθονη , ψαχνομαι για καινουργια αλλα δεν ξερω την τυφλα μου και οτι μπορει να ηξερα δεν ισχυει.

Κοιταω τα Ηz και μετα διαβαζω οτι ο καθενας τα μετραει οπως θελει ψαχνω το contrast και εχουν βαλει λεξεις αντι για αριθμους , smart - εχω ps3 δεν με καει , και 3D νομιζω ειναι νωρις για κατι καλο , 4Κ μου ειπε ο κουμπαρος μου οτι παει ανολογα με την αποσταση που καθεσαι και τις ιντσες , 2,5 μετρα το μακρυτερο σημειο 1 το κοντιτερο η αποσταση απο την tv !
Μπερδεμα και γι αυτο ζηταω την βοηθεια σας πριν καν αρχισω ερευνα αγορας . Η τηλεοραση συνηθως παιζει youtube για τα παιδια και κανα παιχνιδι sto ps3 .
Θα ηθελα μεγαλη σε ιντσες αλλα να μην κανει θολουρα και κολληματα σαν αυτες στις καφετερειες!

Πως καταλαβαινεις οτι ειναι 100hz το πανελ τιης ; Ουσιαστικα το 3δ και το σμαρτ δεν με ενδιαφερει ιντσες κ αναλυση .

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς, πως το καταλαβαίνεις πριν την αγοράσεις ή όταν βλεπεις? Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σε ενδιαφέρει και τι όχι αλλά έχε υπόψη οτι a la carte τηλεοράσεις δεν κυκλοφορούν.

Τον ρυθμο ανανεωσης εικονας πως τον καταλαβαινεις οτι ειναι 50-100hz αφου τα ονομαστικα που δινουν οι κατασκευαστες
δεν μπορουν να συγκριθουν(σωστα);
Ναι εχεις ενα δικιο ουτε εγω καταλαβα τωρα που το διαβασα :)
Με ενδιαφερει :
Αναλυση, γωνια θεασης ,συνδεση με λαπτοπ ασυρματα, ιντσες ,( με αυτη την σειρα)
Δεν με ενδιαφουν τα smart kai 3d !

Για τις sony ; σαν μαρκα την φοβαμαι αλλα ...

Φιλε ευχαριστω μονο που ασχολεισαι μαζι μου , θελω να βρω 2 -3 μοντελα τουλαχιστον να χω εναν μπουσουλα ..

Δεν σου πρότεινα Sony αλλά Panasonic!
Αμα δεν βιάζεσαι και θέλεις να το ψάξεις τότε καλό είναι να ψάχνεις και τις προσφορές γιατί πολλά μοντέλα είναι ακόμα "τσιμπημένα"
Για να μάθεις πόσα Hz είναι η κάθε τηλεόραση πρέπει να διαβάζεις τα τεστ που γίνονται και να παρακολουθείς τις πληροφορίες που διαρρέουν από διάφορες πηγές.
Μια από τις λειτουργίες του φόρουμ είναι η συγκέντρωση αυτών των πληροφοριών.

λοιπον εφτασε η ωρα... τριεις στην τελικη ευθεια.. δυο samsung 48" η H6400 στα 669 και η j550 στα 605 και μια sony την 756cs 50" ... Γνωμες και εμπειριες σχετικα...????

λοιπον εφτασε η ωρα... τριεις στην τελικη ευθεια.. δυο samsung 48" η H6400 στα 669 και η j550 στα 605 και μια sony την 756cs 50" ... Γνωμες και εμπειριες σχετικα...????

φιλε μου παει ηπροσφορα την εχασα ! αμα ακους τις γυναικες αυτα παθαινεις! καποια παρατηρηση για τα πιο πανω μοντελα?

Καλυτερα να πας να την δεις να παιζει, παρε και ενα στικακι με ταινιες για δοκιμη. γιατι αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας και η υποκειμενικοτητα ματραει παντα πιο πολυ για μενα απο γνωμες...