Για σας, ελπίζω αυτή τη φορά να στέλνω στο σωστό σημείο τις ερωτήσεις μου. Λοιπόν παιδιά αρχίζω :
- Για ένα νέο σύστημα που σκοπέυω να πάρω (συνολικού κόστους περίπου στα 4000 €) είναι απαραίτητα νέα καλώδια, θα ακούσω τη διαφορά; το παλιο μου έχει απλα καλώδια ήχου από ένα 7κάναλο της YAMAHA και σκοπεύω να κάνω ένα σύστημα από PC σε DAC και απο εκεί σε τελικό πριν τα ηχεία που θα δουλέψουν για να οδηγηθούν και από το παλιό και από το νέο σύστημα.
- Στο νέο, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελήται από έναν Dacmagic Plus και τον τελικό της Quad : QSP Elite και τα JBL Studio 580 προτείνετε να στέλνω τα flac μου με καλώδιο USB ή με bluetooth (έχει και τέτοια δυνατότητα το DAC) εφόσον θα μεταφέρει το bluetooth μόνο αρχεία σε ψηφιακή μορφή υποθέτω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.(?)
- Η σύνδεση των ενισχυτών μου θα μπορεί να γίνει απευθείας στο ίδιο καλώδιο ή πρέπει να χρησιμοποιήσω καμία συσκευή διακόπτη (αν έχετε και κάτι να μου προτείνετε θα το εκτιμούσα πολύ).
- Τέλος κρήνετε οτι θα ήταν σκόπιμη και η χρήση μιας εξωτερικής κάρτας ήχου (καλύτερης βέβαια ποιότητας από αυτή που έχει το Laptop μου).