Κάλτσες...

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,355
Είμαι παντού
Την βοηθεια σας ρε παιδια,θελω να βρω καλτσες για να καλυψω τα καλωδια μου,στον Καυκα που πηγα με κοιταγαν σαν εξωγηινο!
Γνωριζει κανεις απο που μπορω να τις προμηθευτω(εκτος απ'τον Ριτσο)?

Την βοηθεια σας ρε παιδια,θελω να βρω καλτσες για να καλυψω τα καλωδια μου,στον Καυκα που πηγα με κοιταγαν σαν εξωγηινο!
Γνωριζει κανεις απο που μπορω να τις προμηθευτω(εκτος απ'τον Ριτσο)?

Ασσημακοπουλος στο κέντρο.

http://www.assimacopoulos.gr/

Μαλλον λες για θερμοσυστελλομενους σωληνες (heat shrinkable tubes) τους οποιους θα βρεις σε οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρολογικα.

Το πιο ομορφο υλικο που βρηκα ειναι σωληνας αμιαντου.
Εχει υφη πλεχτου και υπεροχο χρυσοκαφε χρωμα.Σε διαφορα μεγεθη.
Αν υπηρχε τροπος να αποκλεισω οτι δεν αποτελει κινδυνο υγειας θα το ειχα βαλει ηδη.

Το πιο ομορφο υλικο που βρηκα ειναι σωληνας αμιαντου.
Εχει υφη πλεχτου και υπεροχο χρυσοκαφε χρωμα.Σε διαφορα μεγεθη.
Αν υπηρχε τροπος να αποκλεισω οτι δεν αποτελει κινδυνο υγειας θα το ειχα βαλει ηδη.

Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος, αυτο το υλικο εχει απαγορευτει και δεν πρεπει να υπαρχουν τετοια πραγματα ειδικα μεσα στο σπιτι

Μαλλον λες για θερμοσυστελλομενους σωληνες (heat shrinkable tubes) τους οποιους θα βρεις σε οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρολογικα.

Δε νομίζω να εννοεί θερμοσυστελλόμενα γιατί αν μετά θέλει να τραβήξει καλώδιο πρέπει να τα σκίσει...

Πάντως να ξέρεις ότι η κάλτσα δεν ωραιοποιεί την κατάσταση των καλωδίων απλά τα προστατεύει από γδαρσμίματα κλπ... Συνήθως χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις οχημάτων όπου θέλουμε να "κρύψουμε" και να προστατέψουμε μια ομάδα καλωδίων κάτω από ποδοτάπητες, κονσόλες ή ασφαλειοθήκες... Δεν είναι και ότι καλύτερο για οικιακό περιβάλλον...

κανε ενα τηλ. στην TELMACO. Yπαρχει ενας καταλογος της canford που εχει μεσα αυτα που θελεις

Απάντηση: Re: Κάλτσες...

κανε ενα τηλ. στην TELMACO. Yπαρχει ενας καταλογος της canford που εχει μεσα αυτα που θελεις

Σίγουρα θα βρεις στην Telmaco αλλά θα δώσεις κατι ευρώπουλα παραπάνω.

Η Telmaco δουλεύει με επαγγελματίες (τηλ. κανάλια, studio παραγωγής κλπ) και πουλάει σε κουλούρες, γιατί σε αυτές τις εγκαταστάσεις τα μέτρα (πολλές φορές χιλιόμετρα) φεύγουν για πλάκα.
Δύσκολα θα σου κόψει κάποιο κομμάτι π.χ 10-20 μέτρα, είτε από κάλτσα είτε από καλώδιο.

Η Telmaco δουλεύει με επαγγελματίες (τηλ. κανάλια, studio παραγωγής κλπ) και πουλάει σε κουλούρες, γιατί σε αυτές τις εγκαταστάσεις τα μέτρα (πολλές φορές χιλιόμετρα) φεύγουν για πλάκα.
Δύσκολα θα σου κόψει κάποιο κομμάτι π.χ 10-20 μέτρα, είτε από κάλτσα είτε από καλώδιο.

το γνωριζω Γιαννη οτι η talmaco δουλευει με επαγγελματιες, αλλα με ενα τηλ δεν εχει να χασει τιποτα ο Λακης
ωραια τα ηχεια σου ....:grinning-smiley-043
προ...... εχεις τον 627 mk2.?

Απάντηση: Re: Κάλτσες...

προσπαθω να τους βρω στο τηλεφωνο,αλλα τιποτα,μηπως εχουν κλεισει για τις γιορτες?