καλυτερη εικονα digea

djleonv

New member
15 May 2012
21
καλησπερα .
αναμεσα στην sony 706, lg 650v και samsung h6400 ποια εχει καλυτερη εικονα στα καναλια digea .
και γενικα ποια τηλεοραση εχει καλο upscalling ?
ευχαριστω

Έχω την ίδια απορία για το upscalling ανάμεσα στη sony 32w706 και samsung 32h6400 υπνοδωμάτιο απόσταση 2,3 μέτρα σταθερή.
Περιεχόμενο σχεδόν αποκλειστικά digea εκτός από 5 ταινίες από usb το μήνα.
Διαφορά με τα 100hz της samsung θα δω από την απόσταση που είμαι. Η διαφορά τιμής δεν είναι απαγορευτική κάθε άλλο αλλά μη πάμε για καλύτερα και βλέπουμε χειρότερα.

καλησπερα .
αναμεσα στην sony 706, lg 650v και samsung h6400 ποια εχει καλυτερη εικονα στα καναλια digea .
ευχαριστω

Έχω την ίδια απορία για το upscalling ανάμεσα στη sony 32w706 και samsung 32h6400 υπνοδωμάτιο απόσταση 2,3 μέτρα σταθερή.
Περιεχόμενο σχεδόν αποκλειστικά digea εκτός από 5 ταινίες από usb το μήνα.
Διαφορά με τα 100hz της samsung θα δω από την απόσταση που είμαι. Η διαφορά τιμής δεν είναι απαγορευτική κάθε άλλο αλλά μη πάμε για καλύτερα και βλέπουμε χειρότερα.
Και οι 2 ειναι 50hz απο πανελ. Η Sony εχει καλυτερο τηλεοπτικο. Στο Full HD ειναι παρομοιες ολες.

καλησπερα .
ευχαριστω

θα σου προτεινα την σονυ..την εχω συγκρινει και εχει καλυτερο τηλεοπτικο απο την σειρα 6 της σαμσουνγκ..για lg δεν την εχω συγκρινει αλλα η σονυ εχει καλυτερη αντιθεση λογω πανελ...

Καλησπέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είμαι λίγο πριν το κατάστημα και αποφασισμένος να πάω για τη Sony.

Τώρα δύο τελευταίες ερωτήσεις πριν τη παραλαβή!

Σχετικά με την επέκταση της εγγύησης στη πενταετία πρέπει να την πληρώσω έξτρα ή παίζει κάτι άλλο αν τη παραγγείλω τηλεφωνικά;

Με τη διάσταση πως το βλέπετε για τις 42 ίντσες την αμέσως μεγαλύτερη παίζει για τη περίπτωσή μου με τα 2.3 μέτρα και ολιγόωρη θέαση κάτω από τις 3 ώρες ημερησίως μεσημέρι και βράδυ μαζί, σχεδόν αποκλειστικά digea εκτός από μερικές ταινίες από usb το μήνα όταν η κύρια tv είναι κατειλημμένη;
Υπερβολή το βλέπω με το τηλεοπτικό αλλά δεν αγοράζω συσκευές συχνά και ίσως στο άμεσο μέλλον το σήμα γίνει καλύτερο αν έχει κάποια βάση το παραπάνω σκεπτικό μου.

Καλησπέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είμαι λίγο πριν το κατάστημα και αποφασισμένος να πάω για τη Sony.

Τώρα δύο τελευταίες ερωτήσεις πριν τη παραλαβή!

Σχετικά με την επέκταση της εγγύησης στη πενταετία πρέπει να την πληρώσω έξτρα ή παίζει κάτι άλλο αν τη παραγγείλω τηλεφωνικά;

Με τη διάσταση πως το βλέπετε για τις 42 ίντσες την αμέσως μεγαλύτερη παίζει για τη περίπτωσή μου με τα 2.3 μέτρα και ολιγόωρη θέαση κάτω από τις 3 ώρες ημερησίως μεσημέρι και βράδυ μαζί, σχεδόν αποκλειστικά digea εκτός από μερικές ταινίες από usb το μήνα όταν η κύρια tv είναι κατειλημμένη;
Υπερβολή το βλέπω με το τηλεοπτικό αλλά δεν αγοράζω συσκευές συχνά και ίσως στο άμεσο μέλλον το σήμα γίνει καλύτερο αν έχει κάποια βάση το παραπάνω σκεπτικό μου.

Πάρε την 50 άρα . Μην το σκέφτεσαι

Υπνοδωμάτιο καρφί για τις 50 ίντσες θα με σκοτώσουν... πέντε λιγότερες από το σαλόνι θα με λιώσουν...
Νομίζω με τη χρήση που της κάνω ολιγόωρη παρακολούθηση κάθε φορά δεν θα έχω πρόβλημα με τις 42 ίντσες αλλά θα τη δω και στο κατάστημα από κοντά με digea ελπίζω να μη διαψευσθώ. Η παρακολούθηση ταινιών θα είναι επικουρική για τη τηλεόραση αυτή όπως και να έχει.
Άσε που η 50" ξεφεύγει τιμολογιακά αρκετά.

Last edited:
Υπνοδωμάτιο καρφί για τις 50 ίντσες θα με σκοτώσουν... πέντε λιγότερες από το σαλόνι θα με λιώσουν...
Νομίζω με τη χρήση που της κάνω ολιγόωρη παρακολούθηση κάθε φορά δεν θα έχω πρόβλημα με τις 42 ίντσες αλλά θα τη δω και στο κατάστημα από κοντά με digea ελπίζω να μη διαψευσθώ. Η παρακολούθηση ταινιών θα είναι επικουρική για τη τηλεόραση αυτή όπως και να έχει.
Φίλε μου αν και είμαι και γω οπαδός των πολλών ιντσών ( ανάλογα πάντα με την απόσταση θέασης, όχι ότι να είναι ) και επίσης ναι στα 2,3μ η 50αρα είναι μια χαρά, πιστεύω πως για κρεβατοκάμαρα που οι περισσότεροι πιο πολύ βλέπουμε με λιγότερες απαιτήσεις από ότι στο σαλόνι μας ή τουλάχιστον εγώ ανήκω σε αυτή τη κατηγορία, η 42αρα είναι μια χαρά μη σου πω και τρεις χαρές!!!
Προσωπικά θα έβαζα 32αρα, ενώ στο σαλόνι μου στα 2,7μ περίπου έχω 55αρα και αν μπορούσα, θα έβαζα εύκολα 65αρα.....

εαν ειναι χρηση υπνοδωματιο αλλαζει...μια χαρα 42 ειναι....

Σας ευχαριστώ παιδιά, ελπίζω να μπορέσω να δω τη sony με digea τοπικά αλλιώς θα αναγκαστώ να την αγοράσω μετά το προγραμματισμένο ταξίδι μου στην Αθήνα μέσα στον επόμενο μήνα.