Καλύτερη εικόνα?

πραγματικα ολα πολυ ενδιαφεροντα ευχαριστω ολα τα παιδια για τις χρησιμες αποψεις τους που βοηθανε να κατανοισουμε καποια πραγματακια τεχνικα

Το θεμα παντως ειναι αν χανει εστω και λιγο στην εικονα ο DM.Αλλιως για τους λατρεις του linux που εγω δεν ειμαι υπαρχουν και αλλοι δεκτες οπως IPBOX,Lyngbox,Qbox και επεται συνεχεια....

Το σίγουρο είναι ότι δεν κερδίζει κάτι η DM με την προσκόλληση στο DVI. Φυσικά και ΟΛΟΙ οι κάτοχοι DM θα ήθελαν να έχει HDMI...
Το γιατί δεν βλέπουμε HDMI στους DM, δεν το έχω καταλάβει και εγώ ακόμα...

να πουμε και κατι αλλο ετσι που το σκεφτικα μηπως η dvi ειναι καλυτερη για τα sd καναλια σε αντιθεση με την hdmi πανω στα sd καναλια
μηπως η drembox εχει επιλεξει την dvi ωστε να ειναι σιγουρη οτι δεν θα εχει απολιες εκει η ειναι ατοπο κι αυτο?
ποιο απλα παρολο που ειποθικαν πολλα να το πουμε ποιο απλα μηπως η hdmi δεν βοηθαει τα sd καναλια οπως μια dvi η ενα απλο scart?
τωρα πιασαμε το αναποδο:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Καλύτερη εικόνα?

να πουμε και κατι αλλο ετσι που το σκεφτικα μηπως η dvi ειναι καλυτερη για τα sd καναλια σε αντιθεση με την hdmi πανω στα sd καναλια
μηπως η drembox εχει επιλεξει την dvi ωστε να ειναι σιγουρη οτι δεν θα εχει απολιες εκει η ειναι ατοπο κι αυτο?
ποιο απλα παρολο που ειποθικαν πολλα να το πουμε ποιο απλα μηπως η hdmi δεν βοηθαει τα sd καναλια οπως μια dvi η ενα απλο scart?
τωρα πιασαμε το αναποδο:flipout::flipout:
Δεν ισχύει τίποτα απο όλα αυτά. Αναφέρθηκαν θέματα δικαιωμάτων με την HDMI αλλά ποτέ δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα.

Εγώ πάλι νομίζω, ότι η dream προσπαθεί να πουλήσει το χειρότερο υλικό που μπορεί, στην ακριβότερη τιμή που μπορεί. Απλά προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το κέρδος της, βγάζοντας από την μύγα ξύγκι. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μοναδικός δέκτης στην αγορά με dvi. Ακόμα και ο τελευταίος των λίνουξ, έχει πλέον HDMI...

Εγώ πάλι νομίζω, ότι η dream προσπαθεί να πουλήσει το χειρότερο υλικό που μπορεί, στην ακριβότερη τιμή που μπορεί. Απλά προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το κέρδος της, βγάζοντας από την μύγα ξύγκι. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μοναδικός δέκτης στην αγορά με dvi. Ακόμα και ο τελευταίος των λίνουξ, έχει πλέον HDMI...

Δυστυχως δινει κατι που κανει πολλους να ξεχνανε τα ελλατωματα του.Αν επαιρναν ενα σωρο mail με διαμαρτυριες θα εβλεπες αν διορθωναν τα ελλατωματα αλλα μιας και ο κοσμος βολευεται δεν βλεπω και μεγαλες διορθωσεις συντομα.Αλλωστε πιστευω για καποιον που θελει να χρησιμοποιησει απλα τον δεκτη του αυτος ο δεκτης δεν του ταιριαζει.