Καλύτερη οθόνη LCD Πάνω από 40' για υπολογιστή

stefgrifon

New member
20 November 2007
15
καλησπέρα ..

χρειάζομαι τα φώτα και τους προβολής σας, πριν την αγορά. γιατι ειναι πολλά τα λεφτά. :)

έχω διαβάσει απο το forum αρκετά, αλλα και πάλη προτίμησα να ρωτήσω. όποτε ξεκινάω.

Θελω μια LCD 40' με 45´' που θα μπορώ

1. να συνδέω τον υπολογιστη και να τον δουλεύω.. Σε αυτο το θεμα θελω να ειναι άψογη και κυρία. να μπορω να παιζω και κανένα παιχνίδι. κιριος το θελω για χρηση και να βλεπω ταινίες, αλλα κ το παιχνιδι καλο είναι.

2. Εφοσόν θα δουλεύω τον υπολογιστη μου εκει θα ηθελα να ειχε 2 ταυτόχρονες προβολές. δηλαδή να βλεπω των υπολογιστη και τη πεζει και στο φιλμετ.

3. Τα χρωματα να ειναι καλα. η ανανεωσης , γενικα την θέλω καλη, διαθέτω στα 2 με 3.000 ευρώ.

λοιπών τι λέτε; τη προτείνετε; :fahne90:

καλησπέρα ..

χρειάζομαι τα φώτα και τους προβολής σας, πριν την αγορά. γιατι ειναι πολλά τα λεφτά. :)

έχω διαβάσει απο το forum αρκετά, αλλα και πάλη προτίμησα να ρωτήσω. όποτε ξεκινάω.

Θελω μια LCD 40' με 45´' που θα μπορώ

1. να συνδέω τον υπολογιστη και να τον δουλεύω.. Σε αυτο το θεμα θελω να ειναι άψογη και κυρία. να μπορω να παιζω και κανένα παιχνίδι. κιριος το θελω για χρηση και να βλεπω ταινίες, αλλα κ το παιχνιδι καλο είναι.

2. Εφοσόν θα δουλεύω τον υπολογιστη μου εκει θα ηθελα να ειχε 2 ταυτόχρονες προβολές. δηλαδή να βλεπω των υπολογιστη και τη πεζει και στο φιλμετ.

3. Τα χρωματα να ειναι καλα. η ανανεωσης , γενικα την θέλω καλη, διαθέτω στα 2 με 3.000 ευρώ.

λοιπών τι λέτε; τη προτείνετε; :fahne90:
40X3500 ή 46Χ3500. Τα κάνει όλα όσα ζητάς και είναι ίσως η κορυφαία LCD αυτή τη στιγμή. Εμείς που κάναμε ένα μίνι powerbuy την πήραμε 2600€ από Σάββα Μοσχίδη (Electronet Ρόδου) ο οποίος μέσω της αλυσίδας καταστημάτων electronet ανά την Ελλάδα μας έκανε δωρεάν διάθεση κατ' οίκον. Η διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι περίπου 400 ευρώ. Οι 6 ίντσες παραπάνω πίστεψέ με αξίζουν κάθε ευρώ (απόσταση θέασης 2,5 μέτρα περίπου).
Το μόνο αρνητικό της τηλεόρασης είναι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Έχει γίνει χαμός και έχει εξαφανιστεί οποιοδήποτε στοκ. Οπότε αν σε ενδιαφέρει να την έχεις μέσα στις γιορτές η τιμή δεν θα είναι αυτή σίγουρα γιατί ο Σάββας δεν έχει άλλες διαθέσιμες.
Διάβασε εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15282 κι εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17466 και αν την θέλεις επικοινώνησε με το μέλος psixakias (επαφή με Πλαίσιο) ο οποίος είχε μερικά κομμάτια ετοιμοπαράδωτα (δεν ξέρω αν τα έχει ακόμη).

Κι εγώ είμαι μέσα για την 46Χ3500 με έπεισαν τα παιδιά εδώ μέσα και πολλά reviews που διάβασα γενικά. Αλλά και Live που την είδα ήταν όντως η TOP.

Επομένως αν κάποιος οργανώσει powebuy, θα είμαι σίγουρα παρών. Δεν έχω ούτε χρόνο αλλά ούτε Internet στο σπίτι μου για να οργανώσω μία τέτοια διαδικασία. Ότι έχω είναι κάποια λεπτά από τη δουλειά μου δυστυχώς, διαφορετικά θα 3εκινούσα τις διαδικασίες το συντομότερο.

Ego tha sou elega na paris auto pou exo paragili ego. to Samsung 46f86. Mazi me to sony 46x3500 einia ta dio korifea LCD auti tin stigmi kai einai kai ligo pio ftino apo tin sony.
To samsung exi kalitera maura, kati pou eitan poli simantiko stin epilogi mou. An thelis pigene se kanena magazi kai des auta ta dio modela. Opio sou aresi pernis. Apla :p

Kales agores...

τι το θελεις το powerbuy?
αφου το καναμε εμεις για εσενα!
παρε τηλεφωνο τον Μοσχιδη και θα την παρεις οπως την πηραμε και εμεις
(μεταξυ μας καλυτερο powerbuy δεν υπαρχει..οχι μονο πηραν οσοι συμμετειχαν αλλα ειναι ανοιχτο και για οποιον αλλον θελει να παρει στο μελλον):flipout:

Ευχαριστωωώ!! που με βοηθήσατε σε αυτο το δυσκολο σημείο.
Αυριο κιολας θα παω μια τσάρκα να δω αν βρω την Sony KDL-46X3500 να την δω να την καμαρώσω απο κοντά και να δω αν μου κανουν καλητερη τημη απο τα 2.858 που την βρεικα εδω

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl46x3500-lcd-tv-p-1784.html

και πάλη ευχαριστώ.

Τελικά την πήρα!

Ομολογώ οτι ειναι υπερβολικά καλη... δε ξερω τι αλο να πω.. πρως στγμη την δυλευω μονο στον υπολογιστη και ειναι τελια.

οταν την δουλέψω πλήρες θα σας πω.

πάντως σας ευχαριστώ για όλα.