Κάμερα με Mic in έως 400e

Tsints

New member
30 May 2014
9
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αγορά Full HD κάμερας έως 400e με είσοδο μικροφώνου. Θα με ενδιέφερε επίσης η ύπαρξη wifi και η εγγραφή σε mp4.
Έχω δει αυτή στο ebay, αλλά το φοβάμαι λίγο γιατί δεν έχω επιχειρήσει ξανά αγορά από Αμερική και δεν ξέρω τι παίζει με το τελωνείο.

http://www.ebay.com/itm/301145081038?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Ευχαριστώ

Απέφυγε την αγορά από Αμερική, Συμβιβάσου με τιμές Ευρώπης
Αν πάρεις το ρίσκο, Ακόμα και εάν δεν περάσει τελωνείο επιλέγοντας απλό ταχυδρομείο, καταρχάς θα αργήσει η μεταφορά της, δεύτερων υπάρχουν και θέματα εγγύησης
Καλοκαίρι ξεκινάει, πάντα οι εμπορικές-αλυσίδες μας κάνουν καλές προσφορές, φέρνουν μεγάλες ποσότητες για ‛ξεπούλημα’.
Υπάρχει πάντα περίπτωση να βγουν σε προσφορά κάμερες με mic-in
Διαφορετικά εφόσον έχεις αποφασίσει για συγκεκριμένο μοντέλο, σαν την canon που δείχνεις, μια επιτόπου επίσκεψη σε κατάστημα που την έχει, λίγη κουβεντούλα, λίγο παζάρι.
Τα γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας συνήθως μπορούν να κάνουν τιμές κάτω της μικρότερης τιμής στο διαδίκτυο.

Απέφυγε την αγορά από Αμερική, Συμβιβάσου με τιμές Ευρώπης
Αν πάρεις το ρίσκο, Ακόμα και εάν δεν περάσει τελωνείο επιλέγοντας απλό ταχυδρομείο, καταρχάς θα αργήσει η μεταφορά της, δεύτερων υπάρχουν και θέματα εγγύησης
Καλοκαίρι ξεκινάει, πάντα οι εμπορικές-αλυσίδες μας κάνουν καλές προσφορές, φέρνουν μεγάλες ποσότητες για ‛ξεπούλημα’.
Υπάρχει πάντα περίπτωση να βγουν σε προσφορά κάμερες με mic-in
Διαφορετικά εφόσον έχεις αποφασίσει για συγκεκριμένο μοντέλο, σαν την canon που δείχνεις, μια επιτόπου επίσκεψη σε κατάστημα που την έχει, λίγη κουβεντούλα, λίγο παζάρι.
Τα γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας συνήθως μπορούν να κάνουν τιμές κάτω της μικρότερης τιμής στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο καθώς και αντίστοιχα της Canon με mic-in, βγαίνουν μόνο σε Αμερική.
Μάλλον θα πάω στη Regria HF R56, αν και δεν έχει είσοδο μικροφώνου.
Ευχαριστώ για την απάντηση.