Κάνα φτηνό φαναρτζίδικο;

Σε opel astra, στο καπό, πάνω ακριβώς από τη μάσκα και το σήμα βούλιαγμα διαμέτρου περίπου 10εκ., αρκετά βαθύ, χωρίς ξύσιμο του χρώματος. Στον Καλτσούνη μου μίλησαν για αντικατάσταση καπό (!!!!!!!!!!) ή επισκευή με τουλάχιστον 200€+ΦΠΑ. Ξέρει κανείς κανένα φαναρτζίδικο με λογικές τιμές ή να το αφήσω έτσι;

Δεν μπορω να σου πω αν ειναι καλη η τιμη παντως για να βαψεις ολοκρηρο καπο που και θα χρειαστει θες σιγουρα 150 ευρω. Αν οχι παραπανω

Εάν δεν έχει πάρει νεύρο αλλά είναι μόνο βαθιά γραντζουνιά τότε τοπικά μπορείς να το γλιτώσεις εάν είσαι Αθήνα στείλε π.μ

Eki_65 said:
Εάν δεν έχει πάρει νεύρο αλλά είναι μόνο βαθιά γραντζουνιά τότε τοπικά μπορείς να το γλιτώσεις εάν είσαι Αθήνα στείλε π.μ
Είναι βούλιαγμα σαν γροθιά, δεν έχει φύγει χρώμα και δεν έχει νεύρο σε εκείνο το σημείο. Ξέρεις κανένα;

Ακούγεται σα να μπορεί να επισκευαστεί. Για σφυρηλάτηση και βάψιμο στην Αθήνα αμφιβάλω πολύ αν θα βρεις κάτω από 150-200 ευρώ...
Αν τώρα μπορείς να βρεις κάτι έξω από την Αθήνα ίσως γλυτώσεις κανένα 50άρι - 70άρι...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, ήδη ο Eki_65 μου έχει προτείνει κάποιους, αν δε γίνει τίποτα εκεί σκέφτομαι ένα ταξιδάκι στο Αμβούργο, μήπως και ο Τούρκος είναι πιο φτηνός -με τα λεφτά που ζητάνε στην Ελλάδα για τέτοια πράγματα... μάλλον με συμφέρει... :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάνα φτηνό φαναρτζίδικο;

Μπελλος Ευαγγελος said:
...... με τα χαπια με κρατανε ....... :flipout: :flipout:

Δυστυχώς δεν χρειαζόταν η επισήμανσή σου, το ξέραμε από καιρό.
Βαγγέλη νασαι καλά!!!:award:

Πλάκα πλάκα ένας πανέξυπνος συνάνθρωπός μας μου έγδαρε τη μια γωνία του προφυλακτήρα. Έχει φύγει το χρώμα και έχει φανεί το πλαστικό του προφυλακτήρα σε μήκος κάπου 5 εκατοστών και πλάτος κάτι λιγότερο από 1, χωρίς παραμόρφωση στο σχήμα του προφυλακτήρα καμιά. Στο chips away ζήτησαν όσα περίπου κάνει να βάλω όλο τον προφυλακτήρα για βάψιμο, ενώ οι αλοιφές δεν καταφέρνουν να κάνουν τίποτα. Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι οικονομικό ας το πει. Πάλι καλά που είναι μαύρο το αυτοκίνητο και δεν φαίνεται πολύ.

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Πλάκα πλάκα ένας πανέξυπνος συνάνθρωπός μας μου έγδαρε τη μια γωνία του προφυλακτήρα. Έχει φύγει το χρώμα και έχει φανεί το πλαστικό του προφυλακτήρα σε μήκος κάπου 5 εκατοστών και πλάτος κάτι λιγότερο από 1, χωρίς παραμόρφωση στο σχήμα του προφυλακτήρα καμιά. Στο chips away ζήτησαν όσα περίπου κάνει να βάλω όλο τον προφυλακτήρα για βάψιμο, ενώ οι αλοιφές δεν καταφέρνουν να κάνουν τίποτα. Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι οικονομικό ας το πει. Πάλι καλά που είναι μαύρο το αυτοκίνητο και δεν φαίνεται πολύ.

Γιώργο, αφού είναι μόνο το χρώμα μην γελάσεις δοκίμασε με κάμελ για τα το βάψιμο παπουτσιών, ίσως καταφέρεις κάτι εάν πάλι όχι στείλε π.μ :ernaehrung004:

Θα το δοκιμάσω, στη γωνία του προφυλακτήρα είναι εξάλου...Όταν παρκάρεις σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας τα περιμένεις αυτά δυστυχώς. Θα δω με το camel, πλάκα θα έχει να δουλέψει...

Re: Απάντηση: Κάνα φτηνό φαναρτζίδικο;

Eki_65 said:
Γιώργο, αφού είναι μόνο το χρώμα μην γελάσεις δοκίμασε με κάμελ για τα το βάψιμο παπουτσιών, ίσως καταφέρεις κάτι εάν πάλι όχι στείλε π.μ :ernaehrung004:

....Ειδικά εάν πρόκειται για μαύρο προφυλακτήρα δεν θα πιστεύεις ότι το είχες ποτέ τρακάρει!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάνα φτηνό φαναρτζίδικο;

....Ειδικά εάν πρόκειται για μαύρο προφυλακτήρα δεν θα πιστεύεις ότι το είχες ποτέ τρακάρει!!

Φτου φτου δεν έχω τρακάρει...παρκαρισμένο ήταν και με γρατζούνισαν.
Κυριακή που θα το πλύνω θα το δοκιμάσω με το κάμελ.