Κανάλια Diving (ψαροντουφεκο) κλπ?

kosyfaki

New member
3 August 2007
47
Πιάνω Astra και hotbirn, εχουν κανενα κανάλι με καταδύσεις,ψαροντουφεκο κτλ?

Άπολύτως ειδικό κανάλι με τέτοιο περιεχόμενο δεν υπάρχει απ όσο μπορώ να θυμηθώ.
Σε όλα τα κανάλια ντοκιμαντέρ (στην πλειοψηφία κωδικοποιημένα) μπορεί να πετύχεις και τέτοιο πρόγραμμα και ειδικότερα στα γαλλικά Chasse et Peche (Hot Bird), Seasons (Astra) για τα οποία βέβαια χρειάζεται και συνδρομητική κάρτα (το πρωτο το έχει και το ελληνικό πακέτο Νοβα με ελληνικούς υπότιτλους)

Ναι, κι εγώ δεν έχω πετύχει κάτι σε αυτή την κατηγορία. Μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο θεματικό κανάλι.

Last edited:
Επίσης παιδιά υπάρχει και το κανάλι Planete Thalassa σε ΗΒ και Astra
HB-7A = 10911 Ver 27500 3/4
Astra 1H-19.2E= 12207 Ver 27500 3/4

Re: Απάντηση: Κανάλια Diving (ψαροντουφεκο) κλπ?

Επίσης παιδιά υπάρχει και το κανάλι Planete Thalassa σε ΗΒ και Astra
HB-7A = 10911 Ver 27500 3/4
Astra 1H-19.2E= 12207 Ver 27500 3/4

Το κανάλι αυτό είναι μεν για την θάλασσα αλλά ψαροτούφεκο δεν έχω πετύχει ποτέ. Υπάρχει ακόμη και ένα ελεύθερο κανάλι που ονομάζεται Subacquea (Hot Bird 12092H) το οποίο εδω και καιρό εμφανίζει τεστ καρτα και προμο και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει πρόγραμμα. Ο τίτλος του παραπέμπει σε υποβρύχιες δραστηριότητες, ίσως όταν ξεκινήσει να καλύπτει αυτά που ζητάει ο (νέος) φίλος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κανάλια Diving (ψαροντουφεκο) κλπ?

Το κανάλι αυτό είναι μεν για την θάλασσα αλλά ψαροτούφεκο δεν έχω πετύχει ποτέ. Υπάρχει ακόμη και ένα ελεύθερο κανάλι που ονομάζεται Subacquea (Hot Bird 12092H) το οποίο εδω και καιρό εμφανίζει τεστ καρτα και προμο και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει πρόγραμμα. Ο τίτλος του παραπέμπει σε υποβρύχιες δραστηριότητες, ίσως όταν ξεκινήσει να καλύπτει αυτά που ζητάει ο (νέος) φίλος

Eχω πετύχει αρκετές φορές κατά τις βραδινές ώρες στο Planete Thalassa υποβρύχιες καταδύσεις και εξερεύνηση βυθού. Επίσης και στα Nat. Geogr. υπάρχουν εκπομπές με τίτλο "Sea Adventures" με ωραία ντοκυμαντέρ για υποθαλάσσια ζωή !!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κανάλια Diving (ψαροντουφεκο) κλπ?

Eχω πετύχει αρκετές φορές κατά τις βραδινές ώρες στο Planete Thalassa υποβρύχιες καταδύσεις και εξερεύνηση βυθού. Επίσης και στα Nat. Geogr. υπάρχουν εκπομπές με τίτλο "Sea Adventures" με ωραία ντοκυμαντέρ για υποθαλάσσια ζωή !!!!

Αυτό που λες είναι σωστό, αλλά ψαροντούφεκο ως ψάρεμα αποκλείεται να δείξουν, θεωρείται αντιοικολογικό. Εδω και στο κανάλι Chasse et Peche τις περισσότερες φορές τα ψάρια που πιάνουν ...τα ξαναρίχνουν στο νερό!
Σχετικά με τον υποβρύχιο κόσμο όλα τα κανάλια ντοκιμαντέρ μπορούν να δείξουν σχετικά ντοκιμαντέρ, όπως και τις σειρές των Κουστώ και πολλές άλλες

Re: Απάντηση: Κανάλια Diving (ψαροντουφεκο) κλπ?

Υπάρχει ακόμη και ένα ελεύθερο κανάλι που ονομάζεται Subacquea (Hot Bird 12092H) το οποίο εδω και καιρό εμφανίζει τεστ καρτα και προμο και δεν έχει ακόμη ξεκινήσει πρόγραμμα. Ο τίτλος του παραπέμπει σε υποβρύχιες δραστηριότητες, ίσως όταν ξεκινήσει να καλύπτει αυτά που ζητάει ο (νέος) φίλος

Μέχρι πριν 3 εβδομάδες έδειχνε κανονικά. Οποτε είδα είχε μόνο για καταδύσεις υποβρύχια πολύ όμορφα πλάνα. Τον τελευταίο καιρό δεν εκπέμπει κάτι.

Bεβαίως αν ο φίλος μας ο "kosyfaki" έπιανε και άλλους δορυφόρους θα του έλεγα για το κανάλι Adventure One το οποίο είναι πολύ καλό {μπορώ να πω και καλύτερο απ'όλα της κατηγορίας του} και το οποίο εκπέμπει από την πλατφόρμα του Αγγλικού Sky {28.2E} και μέχρι τελευταίως ήταν και στο Thor {0.8W}.

Το μόνο κανάλι που δείχνει για ψαροτούφεκο είναι το CAZA Y PESCA στον ASTRA στο πακέτο του D+. Eίναι το μοναδικό κανάλι για κυνήγι και ψάρεμα το οποίο δείχνει θηράματα όπως εδω στην Ελλάδα, και οχι όπως το Γαλικό που δείχνει όλο ψαρέματα σε λίμνες και ποτάμια, και ψαρέματα καρχαριών και μπαρακούντα στην Αφρική.
Εχω γράψει με την SKYSTAR2 με φοβερή ποιότητα μερικά ντοκυμαντέρ για ψαροτούφεκο απο αυτό το κανάλι
Πρέπει μόνο να βρείς το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του CAZA Y PESCA απο το internet.