Καναλια για καλωδια ??

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω καναλια του 1ος μετρου απο αλουμινιο για να βιδωθουν καθετα στον τοιχο πισω απο την LCD που ειναι κρεμασμενη και να περασω μεσα τα καλωδια ?

Για οσους δεν καταλαβαν ψαχνω κατι σαν το παρακατω που βρηκα στο internet.

emcm15m-with-plasma.jpg

Bosscom-Column.jpg

Καλά που μου το θύμισες και θα χρειαστώ κι εγώ ένα κομμάτι για την sharp. Νομίζω πώς κάπου μου έχει μείνει κάνα μέτρο . Τι να σου κάνω , είσαι και μακριά να σου έδινα το υπόλοιπο

Σε κανάν αλουμινά που φτιάχνει κουφώματα δεν μπορείς να βρεις καποιο ωραίο προφίλ που να κάνει γι αυτή την δουλεια;

Κάπου μπορεί να τα βρεις. Αλλά σίγουρα θα τα πληρώσεις 50 φορές ακριβώτερα απ' ότι θα πλήρωνες ένα απλό προφίλ αλουμινίου αν έβρισκες σε κάποιον αλουμινά. Ασε που το πιο πιθανό είναι να σού το έδινε και τζάμπα αν είναι από κανά ρετάλι που του περισσεύει. Το θέμα είναι αν θα βρείς κάτι που να ταιριάζει και να είναι ωραίο αισθητικά.

Θα βρεις σιγουρα σε αλουμινά.
Στην χειροτερη, αν δεν εχει ακριβως σαν και αυτο των φωτο, μαλλον βολευεσαι και με εκεινο το αλουμινιενο "πηχακι" μου βαζουν στο κατω μερος μιας εξωπορτας (αυτο που κρατει νερα).

Παντως, 1 μετρακι σκαψιμο, δεν ειναι μεγαλη δουλεια.....

Η vogel's βγαζει αλουμινενια καναλια. Στο media markt εχει, απο εκει τα πηρα εγω. Εχει και αλλων εταιριων. Μιλαω για το media markt στην Κηφησιας.