Καναλια για καλωδια ??

Γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω καναλια του 1ος μετρου απο αλουμινιο για να βιδωθουν καθετα στον τοιχο πισω απο την LCD που ειναι κρεμασμενη και να περασω μεσα τα καλωδια ?

Για οσους δεν καταλαβαν ψαχνω κατι σαν το παρακατω που βρηκα στο internet.

Εγώ αγόρασα κανάλι από Vogels http://vogels.com/detail.asp?ISSAID=19&ParentID=25&ChildID=83&PlineId=0
εξαιρετική αισθητική, υλικό από αλουμίνιο και δεν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής.

Γιαννη περιμενω απαντηση απο καποιον αυριο και αν δεν με καλυψει θα επικοινωνησω.
Σκεφτηκα μια λυση η οποια θα φαινεται πολυ ωραια και περιμενω το κοστος αυριο. Η λυση ειναι σωληνες inox των 80 εκατοστων μαζι με τα στηριγματα τους. Ειναι σωληνες που εχουμε βαλει στην πολυκατοικια για καγκελα. Υπολογιζω κοντα στα 100 ευρω για 2 σωληνες των 80 εκ. + 4 βασεις για τον τοιχο (2 στον καθε σωληνα). Αυριο θα σας ενημερωσω και αν τα παρω θα σας τα φωτοραφισω να καταλαβετε τι εννοω. Ισως ενδιαφερει και καποιους αλλους.

Επίσης να έχεις υπόψη σου οτι κατασκευή μπορείς να κάνεις με το ανοξείδωτο ακριβώς την ίδια μπορείς να κάνεις και με το αλουμίνιο. Μην βιαστείς !!!
Ξανασκέψου το !!!

Nίκο, εάν δεν έχεις βρεί τίποτε, την Δευτέρα 10/9, γυρίζω στην δουλειά έχω λύση, ξέρω που θα βρείς αυτό που ψάχνεις, αλλά σπάω το κεφάλι μου, να θυμιθώ την διεύθυνση στο νετ.

Αυριο θα μαθω την τιμη για τα inox μιας και τον δεσμευσα τον ανθρωπο να μου βγαλει κοστος και θα σας ενημερωσω να δουμε τι θα κανω...
Παντως το inox δειχνει ποιο ομορφο πιστευω απο τα αλουμινια και εκτος αυτου το προτιμω μιας και ο χωρος που θα μπει εχει και αλλες συσκευες απο inox οποτε θα δεσει καλυτερα πιστευω.

Η τιμη για τα καγκελα που ειχα σκεφθει ανερχεται σε 130 ευρω που το θεωρω ακριβο για υλοποιηση πατεντας για 2 σωληνες. Θα παω σημερα απο mediamarkt στο Ρεντη να δω τι θα βρω και θα σας ενημερωσω.

Παίρνεις το πλαστικό ηλεκτρολογικό κανάλι της αρεσκείας σου, τοποθετείς την "βάση" του, περνάς τα καλώδια, τα πιάνεις με δεματικά και στη συνέχεια τοποθετείς το καπάκι που από πριν έχεις βάψει ασημένιο στο χρώμα της αρεσκείας σου.
Το έχω κάνει τρεις φορές και μία επειδή ο φίλος μου δεν με πίστευε ότι θα είναι καλό, πέρασα και πλαστικοποιητή και μετά έτριψα με ψιλό γυαλόχαρτο... στο τέλος το χρώμα.
Κόστος 4 ευρώ (κανάλι, χρώμα σπρέυ, δεματικά).
Αποτέλεσμα... τουλάχιστον Vogel's!

Παίρνεις το πλαστικό ηλεκτρολογικό κανάλι της αρεσκείας σου, τοποθετείς την "βάση" του, περνάς τα καλώδια, τα πιάνεις με δεματικά και στη συνέχεια τοποθετείς το καπάκι που από πριν έχεις βάψει ασημένιο στο χρώμα της αρεσκείας σου.
Το έχω κάνει τρεις φορές και μία επειδή ο φίλος μου δεν με πίστευε ότι θα είναι καλό, πέρασα και πλαστικοποιητή και μετά έτριψα με ψιλό γυαλόχαρτο... στο τέλος το χρώμα.
Κόστος 4 ευρώ (κανάλι, χρώμα σπρέυ, δεματικά).
Αποτέλεσμα... τουλάχιστον Vogel's!

ανέβασε foto.

Νομιζω πως εχω δει, "πομπε" μαλιστα.

Κοιτα σε κανα πρακτικερ, ή σε καταστηματα με ηλεκρολογικα

Μαλλον καλυτερα θα ειναι.

Αλλα και τα πλαστικα (καποια τουλαχιστον) ειναι αρκετα σκληρα