Kανονισμός λειτουργίας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

Συγνωμη δηλαδη, καποιος ζηταει διευκρινησεις σχετικα με τον κανονισμο λειτουργιας και η διαχειρηση κανει καλα που δεν απαντα? Πλακα μας κανεις? Ακομα και ο Χιτλερ, λογικα, θα εδινε διευκρινήσεις. Προσωπικα δεν εχω καμια απορια σχετικα με τους νεους κανονισμους, αλλα ειναι κακο να εχει καποιος αλλος?:bang:

Ρε Πέτρο, δεν χρειάζονται διευκρινίσεις. Εφ' όσον όλα υπόκεινται στην κρίση της "Διαχειριστικής ομάδας", αν με αποκαλέσεις κοκκινομάλλη και αυτό κριθεί ως προσβλητικό, εσύ περισσεύεις. Ποιες διευκρινίσεις και πράσινα άλογα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

Συγνωμη δηλαδη, καποιος ζηταει διευκρινησεις σχετικα με τον κανονισμο λειτουργιας και η διαχειρηση κανει καλα που δεν απαντα? Πλακα μας κανεις? Ακομα και ο Χιτλερ, λογικα, θα εδινε διευκρινήσεις. Προσωπικα δεν εχω καμια απορια σχετικα με τους νεους κανονισμους, αλλα ειναι κακο να εχει καποιος αλλος?:bang:
Μάλλον ταυτίζεστε και δεν το έχεις καταλάβει.:grinning-smiley-043
Διοτι ο Κώστας με τις καυστικές λέξεις του, είναι προφανές οτι ειρωνεύεται την όλη κατάσταση.

Σπύρο, οι εκφράσεις μου είναι αποτέλεσμα κακόβουλων χαρακτηρισμών απο εναν συγκεκριμένο τραμπούκο. Και αν σου φαίνεται βαρύς ο χαρακτηρισμός αυτός, ας πρόσεχε αυτός που δημιούργησε αυτό μου το συμπέρασμα για το άτομό του.
Και μην ξεχνάμε κάτι που κανείς δεν το αναφέρει. Φασισμός είναι το να σχολιάζουμε το πρόσωπο που εκφέρει άποψη και οχι την ίδια την άποψη.
Δυστυχώς ορισμένοι οι οποίοι είναι ψευτοαριστεροί και δήθεν αντιρατσιστές, έχουν διαβάσει Μολιέρο(εαν θυμάμαι καλά το πρόσωπο) ο οποίος είπε το γνωστό ρητό πως <<θα διαφωνώ με την άποψή σου αλλα θα δώσω και την ζωή μου για να . . . μπορείς να την εκφέρεις>> και το έχουν παραποιήσει βάζοντας την λέξη "μην" λίγο πρίν το τέλος του κειμένου. Καταλαβαίνεις που εννοώ.:antlers:

Last edited:
Βρε παιδάκι μου είσαι εκτός θέματος,συγνώμη που στο λέω έτσι.Το πρόβλημα δεν ξεκινά απο το ποιός είναι ο φταίχτης ή ποιός το ξεκίνησε πρώτος.Δεν είναι θέμα σωστής ιδεολογίας.Να μην λέμε τα ίδια.
Δεν αφορά εσένα προσωπικά,αλλά μιά συγκεκριμένη νοοτροπία που αντικατοπτρίζεται στα άρθρα του ´νέου διατάγματος´και μάς αφορά όλους,ξανθούς ,μελαχροινούς και κοκκινομάλλες.:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kανονισμός λειτουργίας.

Φασισμός είναι το να σχολιάζουμε το πρόσωπο που εκφέρει άποψη και οχι την ίδια την άποψη.
Δυστυχώς ορισμένοι οι οποίοι είναι ψευτοαριστεροί και δήθεν αντιρατσιστές,

Aκριβως. Εχω μερικους τετοιους στο νου μου απο εδω μεσα.

Last edited:
Οταν σού είχα γράψει ότι ´καλά έκαναν και εσιώπησαν´,φαντάστηκα ότι όντως ορισμένοι κατάλαβαν πώς κάνουν και αυτοί λάθος καμιά φορά.

Επειδη εγω ομως ειχα καταλαβει το αντιθετο, γι'αυτο επεμενα σα μ@λ@κ@ς για απαντησεις. Μαλλον ομως τις προθεσεις μου δεν τις καταλαβαινει κανεις.

Δεν έχω διαβάσει ποτέ μέχρι σήμερα "κανόνες" και τους θεωρούσα σαν αυτά τα "Accept" που βάζουν οι εταιρείες software στην αρχή της εγκατάστασης προγραμμάτων.
Πατάς απλά ένα yes,χωρίς να ξέρεις τι λένε.
Ειλικρινά,οι πρώτοι που διάβασα ήταν αυτοί οι " νέοι" με τους μπλέ και πράσινους κόκκους,αφού μου ήρθαν στα μούτρα,πατώντας τα "Nέα Posts".
Και εντάξει,καλό είναι να υπάρχουν μπας και τους διαβάσει κανένας,πιστεύει όμως κανείς ότι είναι αυτοί που θα αποτρέψουν κάποιους να γράψουν κάτι που πιθανόν να ενοχλήσει κάποιον άλλο;
Μάλλον όχι θα τολμήσω να πω.
Πιστεύω ότι το επίπεδο των μελών εδώ μέσα είναι πολύ ψηλό και αυτό το επίπεδο είναι που βοηθάει στο να αναπτύσονται τόσα πολλά και με διαφορετικό με το forum περιεχόμενο θέματα,χωρίς να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρεκτροπές,κάνοντας τα "επίμαχα" θέματα να φαίνονται σαν "ψύλλος στ´άχυρα".
Θα συμφωνήσω 100% με τον κύριο Σούρλα,ότι καλό θα είναι όλα αυτά να τεθούν στο τραπέζι όταν με το καλό θα γίνει η σύσταση του σωματείου.

Αλήθεια,ασχολείται κανείς με αυτό ή θα ισχύσει και εδώ το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού";

Last edited:
Κατοπιν τηλεφωνικης συνομιλιας με την Γενικη Διαχειριση, μου ζητηθηκε να σας μεταφερω οτι λογω τριημερου ειναι αδυνατο να υπαρξει επισημη τοποθετηση στις παρατηρησεις σας, οποτε παρακαλουμε για την υπομονη σας μεχρι αυριο. Εως τοτε το θεμα κλειδωνεται και παρακαλουμε θερμα να μην δωθει συνεχεια μεχρι να ξανανοιξει αυτο το θεμα.

Το θέμα μπορεί να ξεκλειδωθεί μετά από διαγραφή ορισμένων υβριστικών δημοσιεύσεων.

Τα μέλη μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους και γιά τους κανονισμούς αρκεί να είναι εντός των ορίων του εποικοδομητικού και σοβαρού διαλόγου.

Με ιδιαιτερη χαρα βλεπω αυτη την ευχαριστη αλλαγη. Μπραβο ρε παιδια, και εμεις μαζι σας σε αυτο το δυσκολο εργο. Θα παρω και εγω το τσεκουρι μου (το ηλεκτρικο να μην κουραζομαι...) για να βοηθαω..:SFGSFGSF:

Και τωρα τι θα γινουμε χωρις βαρβαρους?:AFADF0:

Οι ανθρωποι αυτοι ήταν μια καποια λύση...

Nα βαλω κι εγω εναν κανονα?

Λοιπον, "απαγορευεται καποιο μελος του AVClub να γραφει ΜΟΝΟ μηνυματα ασχετα με το Αudio και το Video". Δεν κανω εντελως πλακα. Προσωπικα, ενδιαφερομαι να συζηταω για τα θεματα της AVClub Cafe με ατομα που μοιραζομαι μαζι τους τα ιδια "χουγια". Δε γραφτηκα εδω για να μιλαω με τους παντες περι ανεμων και υδατων. Με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο η γνωμη καποιου που ακουει μανιωδως μουσικη σεβαστη απο εμενα, παρα καποιου αλλου. Γι'αυτο δεν εχουμε μαζευτει εδω? Ειχα ανακαλυψει το AVForum μετα απο ενα search που εκανα για εναν ενισχυτη και οχι για ενα ψυγειο. Εχει τη σημασια του αυτο.

Εγώ που γράφω (εκτός από την καφέ) στη φωτογραφία (gadgets) και στις ταινίες (DVD) και που δεν σκαμπάζω από προβολείς και hi-end μπορώ να συνεχίσω να γράφω στην καφέ;
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα; Μπήκα στο avforum να ρωτήσω γνώμες για μια τηλεόραση, μου άρεσε το πώς και τι έγραφαν κάποιοι (και στην καφέ) κι έκατσα. Τι δηλαδή, να την κάνουμε οι μη fanatics;

Εγώ που γράφω (εκτός από την καφέ) στη φωτογραφία (gadgets) και στις ταινίες (DVD) και που δεν σκαμπάζω από προβολείς και hi-end μπορώ να συνεχίσω να γράφω στην καφέ;
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα; Μπήκα στο avforum να ρωτήσω γνώμες για μια τηλεόραση, μου άρεσε το πώς και τι έγραφαν κάποιοι (και στην καφέ) κι έκατσα. Τι δηλαδή, να την κάνουμε οι μη fanatics;

Oχι, εσενα σου επιτρεπω να μεινεις. (εννοειται πως κανω πλακα με το "επιτρεπω", ετσι?)