Καπλαμαδισμένο MDF ?

toulou

Senior Member
23 July 2006
570
Αθήνα
Που θα βρω καπλαμαδισμένο MDF στην Αθήνα, απαραίτητα σε πολύ λεπτά πάχη (7mm max) και ποικιλία χρωματισμών, και να στο κόβουν στις διαστάσεις που θέλεις;

Α... δεν είναι απαραίτητο να είναι MDF... ούτε ντε και καλά καπλαμάς!
Απλά, θέλω να τρέχει πάνω του καρέκλα γραφείου χωρίς να χαλάει το χαλί, και το χρώμα να ταιριάζει με το χρώμα του χαλιού. Οπότε κάθε εναλλακτική ιδέα ευπρόσδεκτη.

Υπαρχουν κατι "χαλια" απο πλαστικολαστιχοειδες πραμα, διαφανο.
Ειναι ακριβως για να τον βαζεις πανω στο χαλι / μοκετα για να τσουλαει ευκολα η καρεκλα και να μην φθειρει το χαλι

edit. ακυρο, ειναι αυτο που λεει ο φιλος στο #2

Παντού
Δεν πιστευω να πηγες σε ξυλέμπορα και να σου ειπε δεν εχω?

Δεν ξερω τι ακριβώς θελεις να κάνεις οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι αλλο εκτός από πλαστικά πλακάκια διαστάσεων 25Χ25 πάχους 2mm ειναι αρκετά ομορφα με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα.

Εχε το νου σου να πάρεις κάτι πλαστικοποιημένο, σκληρό για να μη κάνει σημάδια από τις ρόδες της καρέκλας
αυτό που αναφέρεις δεν εχει προβλημα να σπάσει αλλά θα κάνει σημάδια γιατί ειναι μαλακό

Απάντηση: Re: Καπλαμαδισμένο MDF ?

Το MDF δεν σπάει από το βάρος της καρέκλας (το έχω δοκιμάσει) γιατί η πίεση κατανέμεται καθώς πατάει σε μεγάλη επιφάνεια - το κόντρα πλακέ ωστόσο θα το φοβόμουν γιατί αν ραγίσει κάπου, η ρωγμή θα επεκταθεί αμέσως σε μεγάλο μήκος.

Δυσκολεύομαι να βρώ μπλε απόχρωση σε πολύ μικρό πάχος.

Υποθέτω πως τα κλασσικά δάπεδα προστασίας δε σου κάνουν λόγω μικρής διάστασης, σωστά; :chinscratch:
Χμμμ. Η μεγάλη διάσταση στο λινκ που έβαλες δεν ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν και επι πλέον τα πλαστικά που είχα δει λύγιζαν. Θα πάω να τσεκάρω, ευχαριστώ.