Karan KA I 180 MK2

kpol

Established Member
24 February 2011
149
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τον παραπάνω ολοκληρωμένο ενισχυτή.Εχω διαβάσει αρκετές άριστες κριτικές στο διαδύκτιο και σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον ενισχυτή που ήδη έχω με αυτόν.Τα ηχεία που θα οδηγήσει είναι τα Proac D18.
Eυχαριστώ για την βοήθειά σας.

Άκουσέ τον. Είναι από τα καλύτερα μηχανάκια που κυκλοφορούν. Εγώ θα τον έπαιρνα με τα μάτια κλειστά!!!

Re: Απάντηση: Karan KA I 180 MK2

Πιστευεις οτι θα ταιριάξει με τα Proac?

Είναι κάτι που δεν γνωρίζω αλλά αν τον βρεις πουθενά και μπορείς να τον πάρεις σπίτι σου για ακρόαση κάν' το. Το θέμα δεν είναι να ταιριάξει μόνο με το ηχείο αλλά να ταιριάξει και στο γούστο σου. Για τι χώρο μιλάμε; Όπως επίσης, τι ενισχυτή έχεις τώρα, αν επιτρέπεται;

Ο χώρος γύρω στα 20τμ και ο ενισχυτής που τώρα έχω είναι ο Leema Tucana 2.

Τι ακριβώς σου λείπει από τον Leema Tucana 2 και θες να τον αλλάξεις ? Ή τι παραπάνω πιστεύεις ότι θα σου δώσει ο Karan?

Ισως λίγη περισσότερη διαφάνεια και μεγαλύτερη σκηνή κυρίως βάθος και μάλλον το μικρόβιο του ψαξίματος για κάτι καλύτερο...

Με τι πηγή παίζεις? Βασικά δεν ξέρω αν με τον Karan θα πάρεις αυτό που ψάχνεις. Θα έλεγα να δοκιμάσεις κάποιον densen αλλά θα σου λείψει ο ογκος στα μεσοχαμηλά. Για λάμπα τι λες?

Πηγή Leema Antila 2.Σκεφτόμουν και τον Sugden αλλά δεν ξέρω λόγω βατ εαν θα οδηγήσει τα ηχεία.Λαμπα μάλλον όχι.

κανε μια ακρόαση με pathos logos,υβριδικος 110 στα 8 200 στα 4
και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι πιο οικονομικός απο τον karan
http://www.whathifi.com/review/logos

pathos_7.jpg

Πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις πολλές δοκιμές για να δεις αν τελικά θα αλλάξεις τον Tucana.
Για το μεγαλύτερη σκηνή και βάθος που λές ίσως θα πρέπει να μετακομίσεις το σύστημα σε μεγαλύτερο χώρο να δεις πως θα συμπεριφερθεί κι εκεί.

Καλό θα είναι να ακούσεις και κάποια άλλα ηχεία με τα ηλεκτρονικά σου (cd-amp) για να έχεις πληρέστερη άποψη.
Επειδή συνήθως τα ηχεία δεν τα αλλάζουμε εύκολα το λέω. Ίσως κάποιο άλλο ηχείο να σου κάνει τη διαφορά.

Μην θεωρείς τον ενισχυτή μόνο ως πιθανό αδύναμο κρίκο του συστήματος. Ψάξε το διεξοδικά.

Καλημερα και καλη χρονια. Τα proac αισθανονται ανετα με καλη λαμπα. Τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα.Καποιος πουλαει τα d15 (εδω η διπλα δεν θυμαμαι) και εχει ανεβασει ενα βιντεακι με ενισχυτη primaluna. Παρε μια γευση. Επισης ριξε μια ματια στα μηχανακια του DIPIE.

Είχα τον Pathos Clasic one MK2 με τα μικρότερα Proac 1SC και δεν μπορούσαν να παίξουν ροκ με τίποτα.Από λάμπα τι θα προτείνατε?