Karan KA I 180 MK2

Μια χαρά είναι και αρκετά γρήγορος.Τώρα τον δοκιμάζω με τα Supra Sword (interconect και ηχείων).Είναι αρκετά καλύτερα από τα Acoustic Zen σε ουδετερότητα ανάλυση και ταχύτητα.Απλώς αναρωτιέμαι εαν με διαφορετικά ηχεία από τα Proac θα έδινε το "κάτι" παραπάνω.Σαν ηχείο είναι αρκετα καλό και ίσως δίνει τον καλύτερο εαυτό του με λάμπα.Κάποια ιδέα για ηχείο που ματσαρει καλύτερα με τον Κάραν?

Τον είχα ματσάρει με εξαιρετικά αποτελέσματα με το Hyperion 968..

Φαντάζομαι οτι με το "μικρότερο" να είναι ένας συνδυασμός πολλών χιλιάδων ευρώ..

Θα σου πώ και απο κοντά Κωστή..

Χαχαχαχαχα εαν και αλλού έπρεπε να αναφέρω πιο είναι το ηχείο αυτή την στιγμη, αλλα χαλάλη σου θα το αποκαλύψω τώρα, διότι "φαντάζομαι" επειδή ξέρω πολύ καλά τον ενισχυτή, νομίζω θα ταιριάξει πάρα πολύ με τα Acoustic Zen Adagio που έχω τώρα....

όποτε έχεις όρεξη κάνουμε μια δοκιμή...

Απάντηση: Re: Karan KA I 180 MK2

Χαχαχαχαχα εαν και αλλού έπρεπε να αναφέρω πιο είναι το ηχείο αυτή την στιγμη, αλλα χαλάλη σου θα το αποκαλύψω τώρα, διότι "φαντάζομαι" επειδή ξέρω πολύ καλά τον ενισχυτή, νομίζω θα ταιριάξει πάρα πολύ με τα Acoustic Zen Adagio που έχω τώρα....

όποτε έχεις όρεξη κάνουμε μια δοκιμή...

Επειδή τον είχες θα έχεις και την καλύτερη γνώμη-άποψη.Οσο για την δοκιμή γιατί όχι....Πάντως έχε υπ'οψιν οτι ο χώρος μου είναι μικρος(πιθανά μπουμαρίσματα)Μιλάμε την Κυριακή?)

Re: Απάντηση: Re: Karan KA I 180 MK2

Επειδή τον είχες θα έχεις και την καλύτερη γνώμη-άποψη.Οσο για την δοκιμή γιατί όχι....Πάντως έχε υπ'οψιν οτι ο χώρος μου είναι μικρος(πιθανά μπουμαρίσματα)Μιλάμε την Κυριακή?)

Ναι ναι έχει κλείσει... Θα σε παρω τηλ.

Και μια διόρθωση που δεν είχα πάρει είδηση.Ο Leema ήταν ο Tucana MK1.Εγραψα 2 κατά λάθος(διπλανό κουμπί).Οσο για καλώδια έχω για δοκιμή τα Signal Project (interconnect και ηχείων)Θα δούμε.....