Καραόκε

Tonimontana

New member
8 October 2008
35
Καλησπέρα και καλή χρονιά,
ειλικρινά δεν έχω ιδέα που πρέπει να ανεβάσω αυτό το θέμα και δεν ξέρω αν είναι το κατάληλο forum, αλλά λέω να δοκιμάσω.

Έχω κάποιο τραγούδια καραόκε, όλα σε μορφή .avi, το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω με ποιόν τρόπο μπορώ να τα βάλω να παίξουν στην τηλεόραση. Η τηλεόραση που έχω είναι η SAMSUNG LE40F86B, αν την συνδέσω με το laptop πως θα πέρνω τον ήχο? Υπάρχει βέβαια και η περιπτωση να βάλω τα τραγούδια να παίζουν απ' το Playstation 3, αλλα και στις δυο περιπτώσεις δεν ξέρω που να βάλω το μικρόφωνο. Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός και να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει γιατί λέω το Σάββατο να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου.
Ευχαριστώ πολύ.

19 June 2006
35,670
Αν το laptop σου διαθέτει θύρα HDMI, κανένα πρόβλημα. Συνδέεις την τηλεόραση με το λαπτοπ μέσω HDMI-HDMI καλωδίου και παίρνεις ταυτόχρονα ήχο και εικόνα. Αν δεν έχει, τότε συνδέεις με D-Sub για εικόνα και στερεοφωνικό καρφί σε 2 RCA για τον ήχο και είσαι a posto!!!

Το μικρόφωνο πάνω στην mic θύρα του λάπτοπ. Καλά τραγούδια!!!-bye-

Tonimontana

New member
8 October 2008
35
HDMI δεν έχει το laptop, οπότε θα χρειαστώ το καρφί, το οποίο όμως σε ποιά εισοδο του laptop θα το συνδέσω? Την εικόνα απ' το laptop δεν μπορώ να την πάρω με AVG?

19 June 2006
35,670
Απάντηση: Re: Καραόκε

HDMI δεν έχει το laptop, οπότε θα χρειαστώ το καρφί, το οποίο όμως σε ποιά εισοδο του laptop θα το συνδέσω? Την εικόνα απ' το laptop δεν μπορώ να την πάρω με AVG?

Ναι, από τη VGA θα πάρεις εικόνα. Το λάπτοπ πρέπει να έχει 3 εισόδους/εξόδους για καρφιά. Mic, line in και headphones. Θα το συνδέσεις στ' ακουστικά...-bye-

Tonimontana

New member
8 October 2008
35
Λοιπόν το σύστημα έπαιξε άψογα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν ξέρω αν κάνουν το ίδιο και οι γείτονες:ROFLMAO:

opsim

Moderator
Staff member
11 May 2008
16,351
Αθήνα
Λοιπόν το σύστημα έπαιξε άψογα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν ξέρω αν κάνουν το ίδιο και οι γείτονες:ROFLMAO:

Σε περίπτωση που παραπονεθούν, να σου δώσω τη διεύθυνση του Γιάννη να πάνε να τον βρούν!!!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

giabritsos

Established Member
18 March 2013
171
Καλησπέρα
Μετά από πολύ καιρό ενεργοποιώ το θέμα για δικές μου απορίες .
Η κόρη μου κάνει μαθήματα φωνητικής και σκέφτηκα κάτι σε μικρόφωνο ή καραόκε θα ήταν καλό δώρο .να σας πω όμως τι έχω στο σπίτι και αν μπορώ να εκμεταλλευτώ ότι έχω Έχω λοιπόν στην τηλεόραση πάνω ένα Apple TV box και επίσης έχω μια ηχομπαρα Sonos beam 2 καθώς και δύο Sonos era 100.
Αυτά είναι στο σαλόνι και θα ήταν ωραία αν βόλευε κάτι από αυτά .μου είπαν πλέον καραόκε υπάρχει YouTube οπότε δεν ξέρω πως μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά .η ηχομπαρα είναι με Ethernet συνδεδεμένη στο ρουτερ τα υπόλοιπα ασύρματα .

Επίσης σε άλλο χώρο έχω Πικαπ με έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή και παθητικά ηχεία klipsh .θα προτιμούσα όμως τον χώρο της τηλεόρασης και τα Sonos ηχεία να μπορούσαν να χρησιμεύουν κάπου .
Σας ευχαριστώ