Καρπενήσι - τα φώτα σας...

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,791
Ελευσίνα
Λεω να την κάνω ενα τριήμερο στο Καρπενήσι.
Επειδή δεν έχω ξαναπάει για δώστε καμμια ιδέα για διαμονή, αξιοθέατα, φαγητό και οτιδήποτε άλλο δε πρέπει να μας ξεφύγει εκει και στην ευρύτερη περιοχή...:grandpa:

Εγω τη μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω .................ειναι να μην τολμησεις να παρκαρειςγια ωρα παρανομα :flipout:
Σε τσιμπησαν αμεσως οι βλαχοι μιας και το χουν συστημα .
Ενδεχετε δε , ενα τριημερο στη Ρωμη να σου ρθει φθηνοτερα:flipout:
Οσο για αξιοθεατα οπου και να πας χορταινεις πρασινο και 3διαστατες εικονες ειδικα αμα εχεις 4χ4 .
Εκτος αν προτιμας τη " ωραια" θεα πισω απο καμμια τζαμαρια ντουμανιασμενης καφετριας ............
Μια βολτα στο ποταμι πριν το μοναστηρι και στο μοναστηρι το ιδιο επιβαλετε .
Επισης παιζει και το παντα βρεχει ( ετσι λεγετε) αλλα δεν ξερω αν ειναι επικινδυνο με τετοιο καιρο .
Τωρα σε κατι μεγαλα χωρια , κορυσχαδες και σια που για αλλους θεωρουντε must εγω ριχνω μαυρο δαγκωτο , γιατι αν θελω πολιτισμο δεν θα παρω τα ορη και τα βουνα , παω και αλλου και μαλιστα φθηνοτερα και ποιο γκλαμορους .

ΥΣ
Αν και το χωριο της μανας μου ειναι απο κει ( καστανια , μετα το Προυσο ) τα "στυλιαρια" τα καρπενησιωτικα δεν τα χωνεψα ποτε μου , χωρια οτι τα τελευταια χρονια εχουν βρει τη φαμπρικα με τις επιδοτουμενες πανσιον και κατ επεκτασιν το μηνα που θρεφει τους αλλους 11 .

Γενικά το Καρπενήσι είναι ωραίο για τα υπόλοιπα χωριά.
Το ίδιο δεν μου είπε ποτέ τίποτα. :)
Δεν πας κανά Πήλειο να φχαριστηθεί η ψυχούλα σου;
Να σε στείλω και σε ένα κουτουκάκι φίνο εδώ πιό κάτω που θα πας και με τα πόδια; :flipout:

Τhanks,

Δεν ειμαι της γκλαμουριας, θελω περιπέτεια, ήπιες διαδρομες off road και περπάτημα, γραφικά χωρια για εξερευνηση κ φωτογράφιση κανα χιόνι για παιχνίδι χμμμ πάλι διακοπές θα κάνω...

Το Πήλιο ειναι άψογο το έχουμε δει και περπατήσει οπότε σειρά για κάπου αλλού.

Must,το μοναστήρι στον Προυσσό και η λίμνη των Κρεμαστών.
Απίστευτα σε ομορφιά τοπία.
Στην φωτό,η διαδρομή από το Καρπενήσι,στη λίμνη.

Attachments

• KARPENISI.jpg
    KARPENISI.jpg
    99.2 KB · Views: 20
Η λίμνη είναι μακριούτσικά, αλλά αξίζει. Πλησιάζοντας στη γέφυρα, έχει σε μια απίστευτη θέση ένα νεκροταφείο. Πάνω από τη λίμνη, σε ένα βράχο. Ούτε σκηνικό του Burton να ήταν!

Πιο κοντά, το Μικρό Χωριό είναι must για βόλτες στο ποτάμι.

Re: Απάντηση: Καρπενήσι - τα φώτα σας...

Must,το μοναστήρι στον Προυσσό και η λίμνη των Κρεμαστών.
Απίστευτα σε ομορφιά τοπία.
Στην φωτό,η διαδρομή από το Καρπενήσι,στη λίμνη.

...και λίγο πιο πάνω ή πιο κάτω ( δεν θυμάμαι καλά ) , οι Κορυσχάδες, χωριό με πλούσια ιστορία αλλά και εξαιρετικά εδέσματα.-bye-

Χωριό σίγουρα. Εγώ έχω κλείσει σε ένα challet λίγο έξω από το Καρπενήσι, δίπλα στο ποτάμι. Πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα όλ αθα είναι άσπρα και τέλεια. Γενικά είναι πολύ ωραία αλλά νομίζω ότι πρέπει να σου αρέσει η φύση και όχι να θέλεις διακοπές απλά. Εκτός βέβαι εάν κάνεις σκι οπότε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Μεγάλη πίκρα ρε παίδες πληρότητα 100% παντού, με τα χίλια ζόρια βρήκα ενα δίκλινο στο κέντρο, στα γύρω χωριά ουτε λόγος...

Φαγητό στο παλιό Μικρό Χωριό. Όμορφη πεζοπορεία μέσα στο ποτάμι στο Μεγάλο Χωριό, αλλά δεν ξέρω τέτοια εποχή μήπως γλυστράει πάρα πολύ. Το Καρπενήσι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν πόλη. Επίσης είναι ένα ακόμα χωριό που έχω κολλήσει και δεν το θυμάμαι για φαγητό.