Κάρτα ή εξωτερική συσκευή για Capturing

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Αξίοτιμοι συναγωνιστές

Έχω ένα MovieΒΟΧ της Pinnacle εδώ και 5 χρόνια με το οποίο κάνω μετατροπές VHS σε DVD...
το πρόβλημά μου είναι το εξής..
επειδή αυτή η βλακεία άρχισε να κάνει νερά.. (χώρια που αρκετές φορές θέλει κάποια hardware reset για να λειτουργήσει, σκέφτομαι να αγοράσω μία εσωτερική κάρτα ή εξωτερικό box (ότι μου προτείνετε).. έτσι ώστε να κάνω capturing τις βιντεοκασσέτες μου , κατόπιν επεξεργασία με Pinnacle Studio και μετά κάψιμο σε δισκάκι...

Τι θα μου προτείνατε??? να έπαιρνα τώρα το box της Pinnacle (μια και δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές γι αυτό δεν το πήρα) ...

Αναμένω εναγωνίως απαντήσεις -bye-
(Α το μηχανάκι που έχω είναι Core2Duo, 2gb ram, Win XP)..

Το πρώτο που θα σου πρότεινα είναι, βεβαιώσου ότι το Pinnacle box και το Pinnacle studio (ποιό version είναι αλήθεια?) είναι πλήρως ενήμερα με updates.
Εχω μια κάρτα Pinnacle AV/DV απ´το 2003 (τοτε με studio 8.0) και σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί, κάνοντας κάθε τόσο update το software.
Σήμερα βρίσκομαι στο Pinnacle studio 10.xx, έναντι μικρότερου τιμήματος απ' το να έπαιρνα καινούργια κάρτα + software.

Έχω το MovieBox DV... (είχα δώσει πριν 4 - 5 χρόνια γύρω στα 350 ευρώ...) ΔΕΝ αξιζε τα λεφτά του... αλλά τότε δεν είχα πολλές επιλογές.. (εκανε Realtime encoding ...)

όμως το Capturing του δεν είναι από τα καλύτερα... άλλες φορές αναγνωρίζεται άλλες όχι.. πρέπει να πατάς reset (σε αυτό) κάθε λίγο ... άστα...

Αγόρασα το Pinnacle 12 τελευταίο update... τα ίδια...´
οπότε θέλω να πάρω κάτι άλλο για να κάνω τη δουλειά μου σωστά...

Καμιά ιδέα?