Κάρτα ήχου rme digi 96/8 pad

κρίμα... σκότωμα... έχω την 96/8PST η οποία πατάει κάτω πολλά εξωτερικά DAC.

Για όποιον θέλει να ακούσει σοβαρό ήχο από PC μην το σκέφτεστε... δεν έχει καμία σχέση με τις εμπορικές audigy ktl...

ω ρε φίλε, τι θύμησες τώρα... αυτή η κάρτα κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο...

την δίνεις σε πραγματικά πολύ καλή τιμή και ελπίζω να πέσει στα χέρια κάποιου που καταλαβαίνει τι παίρνει και πως να το εκμεταλευτεί στο μέγιστο.

Την είχα αγοράσει 250 και έδωσα άλλα τόσα για να φτιάξω το pc κατάλληλο για ηχογραφήσεις και με το cubase έκανε πράματα και θαύματα.
Εγώ παίζω μπουζούκι και κάτι φίλοι κιθάρες και φτιάχναμε τραγουδάκια.
Τώρα πάει και η παρέα (μετακόμισα) ούτε χρόνος μένει πια για τέτοια.

Να εκμεταλλευτείς την ψηφιακή έξοδο AES/EBU (εφόσον υποστηρίζεται από αυτή την κάρτα της RME).

H νέα έκδοση της κάρτας RME υποστηρίζει έως και 192KHz και με βάση τις πληροφορίες που έχω από φίλους στο εξωτερικό, η βελτίωση σε ποιότητα ήχου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Μιλάμε για σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις και αυτό δεν οφείλεται απλώς στα 192KHz. Η αναβάθμιση μετατρέπει το PC μας σε έναν ισχυρό επεξεργαστή σήματος που ελάχιστα DACs στον κόσμο μπορούν να πλησιάσουν σε ποιότητα. Τα σχόλια που σας παραθέτω μου μεταφερθηκαν και εμένα από φίλους που προμηθεύτηκαν τις νέες σειρές καρτών ήχου της RME, οπότε κρατάω και τις επιφυλάξεις μου.

Καλές ακροάσεις φίλε backousis.

Η αγγελία επανέρχεται.
Το μέλος backousis μου επέστρεψε την κάρτα γιατί δεν υπάρχουν drivers για vista. Αυτό είναι κάτι που κι εγώ δεν ήξερα αφου τη λειτουργούσα σε XP.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος εδώ είμαστε πάλι.

Ρίξτε και μια ματιά στο λινκ που έδωσα στο πρώτο μου ποστ για τα χαρακτηριστικά της.

παιδια καταρχην να ευχαριστω τον θωμα γιατι μου φερθηκε αψογα.

κατα τα αλλα βρηκα και εγω αυτο το thread αλλα δεν καταφερα να την κανω να λειτουργησει.

ενω η καρτα μπηκε κανονικα και στο device manager ελεγε οτι δουλευη δεν

υπηρχε σαν επιλογη εκει που διαλεγης καρτα.

δεν ξερω αν εκανα εγω κατι λαθος.

δεν εχω βαλη ποτε μου asio.

backousis, έπρεπε είτε να κατεβάσεις τον asio για winamp, είτε το foobar200 που υποστηρίζει από μόνο του..

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=18596

εν πειράζει... έπρεπε να ρίξεις μια ερώτηση πάντως!! ετσι για να την άκουγες λιγάκι...

αχα για καθε player δηλαδη θελη ειδικο driver;

εγω νομιζα οτι βαζης εναν και παιζη.

ωραιο θρεντ αυτο θα το διαβασω ολο.

οχι, o driver ένας είναι... το πρόγραμμα πρέπει να υποστηρίζει ASIO output και η υποστήριξη στο winamp είναι μέσω plugin.