Καρτα τηλεορασης

Jkouli

AVClub Enthusiast
27 November 2007
766
Θελω μια καρτα τηλεορασης,την οποια να συνδεσω στο μηλαρακι και να χει τα εξης χαρακτηριστικα.Ψηφιακο-αναλογικο δεκτη με εισοδους coaxial για να το συνδεω με οτι συσκευη μοου ερθει...Εχετε καμια προταση???

http://www.macexperts.gr/ezp/index.php/shop/kataskeyasthes/elgato/elgato_eyetv_250_plus

αυτη εδω πως τη βλεπετε??Καλυτερη απο Elgato EyeTV Hybrid?

Να ρωτησω και κατι ασχετο?Το iMac αν το παρω με 1Gb,και θελω να το φουλαρω στα 4Gb,τι μνημες να παρω,απο που και ειναι ευκολο να τις βαλω μονος μου?Η να το αποφυγω γενικα?Γιατι να δωσω 750ε για μαμα μνημες χλωμο το βλεπω...

Έχω την εντύπωση ότι άμα "σφάξεις" το iMac, χάνεις την εγγύηση, οπότε καλό είναι να μην το επιχειρήσεις.
Αν θες τη γνώμη μου, βάλε εξαρχής 2GB μνήμη και άφησέ το έτσι, φτάνουν και περισσεύουν.

Αν χρειαστεί αργότερα, όταν θα έχει λήξει η εγγύηση, προσθέτεις.

Απάντηση: Re: Καρτα τηλεορασης

Νίκο, αυτό είναι το στικάκι που μου είχες δείξει τότε;

Ναι..
http://www.macexperts.gr/ezp/index.php/shop/kataskeyasthes/elgato/elgato_eyetv_250_plus

αυτη εδω πως τη βλεπετε??Καλυτερη απο Elgato EyeTV Hybrid?

Αυτό έχει και ενσωματομένο επεξεργαστή για επεξεργασία video.
To Hybrid κοστίζει 140 ευ.

Να ρωτησω και κατι ασχετο?Το iMac αν το παρω με 1Gb,και θελω να το φουλαρω στα 4Gb,τι μνημες να παρω,απο που και ειναι ευκολο να τις βαλω μονος μου?Η να το αποφυγω γενικα?Γιατι να δωσω 750ε για μαμα μνημες χλωμο το βλεπω...

Ναι είναι πολύ εύκολο..Μία βίδα είναι από κάτω...

Θελω να το συνδεσω με την παλια μου Ηι8 βιντεοκαμερα και να κανω ψηφιακα κατι βιντεο.....οποτε μαλλον για αυτο παμε...Ευχαριστω...

Αν το σφαξω και παθει κατι δε γινεται να βαλω την παλια μνημη και να τους το στειλω κουτι?Για αυτες ελεγα...http://www.alphami.com/show_product.php?prodcod=CT715149&PHPSESSID=8d23b79d3c4d0c4d1d0f75245fd335c7

Kαι οι 2 δεκτες δεν υποστηριζουν ψηφιακα καναλια ή κανω λαθος??

Kαι οι 2 δεκτες δεν υποστηριζουν ψηφιακα καναλια ή κανω λαθος??

Ναι...

Επίσης δεν το σφάζεις... Από κάτω υπάρχει υποδοχή που ανοίγει βγάζοντας μια μονο βίδα και ο λόγος που τοποθετήθηκε εκεί είναι για να έχει εύκολη πρόσβαση ο χρήστης και να τις αλλάζει μόνος του. Δεν βγαίνει από την εγγύηση και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα.

Χαιρετω και παλι!Αγορασα τελικα την 250 plus αλλα εχω ενα ζητημα.Για την ανευρεση των καναλιων εχει εναν οδηγο,ο οποιος μου ζητα τη χωρα που θα ειναι η καρτα,στην οποια δεν περιλαμβανεται η Ελλαδα με αποτελεσμα οταν κανω αναζητηση των καναλιων να μου λεει οτι δε βρισκει τπτ κ λογικο να το κανει αφου αναγκαστικα εχω επιλεξει αλλη χωρα...Τι κανω???

Βάλε την Αυστρία ή την Γερμανια.

(και τωρα αρχίζει ενα, ουσιαστικα περιττό μπλα - μπλά)

- ακριβως το ιδιο σύστημα. Σε πολλές κάρτες (λόγω της λαλακιας που μας δέρνει να μην δηλώνουμε το PAL σαν συστημα χρωματος στην ITU αλλά το Secam που εχουμε να το χρησιμοποιήσουμε απο το 89) η ρυθμιση "Greece" δείχνει ασπρόμαυρα και πρεπει να βαλεις γερμανία για να δεις χρώμα.

Το Γερμανικό σύστημα χρησιμοποίησε πρώτο το Mega στην Ελλάδα (επίσημα) και πρώτος ο....Ita8 (ανεπίσημα) στην Ελλάδα.

ΟΙ παραμέτροι ειναι

Καναλια Ε (2-4, 5-12, 21-69)
Χρώμα PAL 4.43, αρνητική διαμόρφωση
Ήχος στους 5.5 ΜΗζ.

Last edited:
Sorry αλλα τις παραμετρους που τις καταχωρω και για το ψηφιακο σημα τι κανω??Ευχαριστω!

Επέλεξε παιδι μου χώρα την Γερμανία. Ειναι το ιδιο με την Ελλάδα - αν τα υπολοιπα ειναι σωστα θα δουλεψει, σαν να ειχε και την Ελλάδα στο μενου.
Κανε αναζητηση.

Και μην ασχολεισαι με τα υπολοιπα - ειναι ακαδημαικές πληροφορίες για ολους του υπόλοιπους που διαβαζουν το νήμα.

Μια χαρα ολα,αλλα απο σημα ακομη και που τη συνεδεσα με την πριζα της κεραιας,τπτ τ ιδιαιτερο....Εχει κανεις καμια δοκιμασμενη προταση για κεραια εσωτερικη βεραντας?

@potis21.Σε ευχαριστω φιλε μου για την πολτιμη βοηθεια σου κ εκτιμω κ τις ακαδημαικες πληροφοριες,εστω κ αν προοριζονται για λιγους,γιατι μεσα απο τα φορα διευρυνεις τις γνωσεις σου!