Κασετόφωνο αγορά

themisperi

Established Member
28 November 2011
113
Γειά σας παιδιά και πάλι.Μια μέρα κατέβασα απο το πατάρι ένα κιβώτιο με κασσέτες ήχου καμιά 200αριά περίπου.Απο πιτσιρικάς 15 χρονών που μπήκε το μικρόβιο με τον ήχο γνήσιες-γραμμένες απο δισκάδικα-σπάνια τραγούδια απο 45αρια κλπ κλπ.Επειδή το τελευταίο κασετόφωνο(ένα luxman k235w) το είχα χαρίσει πριν 10 χρόνια περίπου και έκτοτε δεν ασχολήθηκα με το θέμα κασσέτα,ήθελα να μου πέιτε με περίπου 150 ευρώ τί να κοιτάξω για μεταχειρισμένο πάντα κασετόφωνο άσχετο αν θα είναι μονό ή διπλό-το θέλω μόνο για ακρόαση(να θυμηθώ τα παλιά που με ένα χιλιάρικο πήγαινα δισκάδικο και έγραφα τραγούδια που μου άρεσαν).Βασικά κοιτάω για μοντέλο που να μπορώ να του κάνω ένα σέρβις(ιμάντες-κάπσταν και ίσως κεφαλή αν χρειάζεται αλλά να τα βρίσκω στο εμπόριο/e-bay).Βέβαια θα μου πείτε απο τα cd και τα βινύλια που πάω τόσα χρόνια πίσω αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο.........

Οκ ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω το site αυτό να έχει καλά μηχανάκια(μη πάρουμε καμια πατάτα)....θα πάρω τηλ.

Κατά καιρούς παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες στις αγγελίες εδώ, στο ebay και αλλού. Να παρακολουθείς λοιπόν και κάτι θα βρεθεί. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί service, αυτό να το συνυπολογίσεις στο κόστος.

Σε καινούργιο δύσκολα θα βρείς, εκτός ίσως από κάποιο από τα επαγγελματικά της Tascam, που κι' αυτά βαδίζουν για εξαφάνιση. Το κόστος θα ανέβει όμως.
Καλή τύχη στην αναζήτηση σου....

Υ.Γ. Πιστεύω κι' εγώ πως αξίζει να έχει κανείς στην κατοχή του κασετόφωνο. Υπάρχουν κασέτες διαμάντια με περιεχόμενο σπάνιο και πρωτότυπο που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού.

Οκ ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω το site αυτό να έχει καλά μηχανάκια(μη πάρουμε καμια πατάτα)....θα πάρω τηλ.

Έχω πάρει δύο κασετόφωνα απο εκεί, ο τύπος δεν λέει ψέμματα είναι οκ. Απλά επειδή όλα τους έχουν και κάποια χρονάκια στην πλάτη πρίν την αγορά πάρε και ένα τηλέφωνο στον Σάκη (east electronics) για να μάθεις κατα πόσον είναι επισκευάσιμο αν κάτι συμβεί. Επίσης πρόσθεσε στο κόστος ένα service (περίπου 60 ευρώ) και θα είσαι τζέτ. Το δικό μου Sony TC-KB920S έγινε πραγματικά λουλούδι, σαν καινούριο και το χαίρομαι χωρίς φόβο ή πάθος..

να προτιμησεις μονο

εγω ημουν τυχερος πηρα προσφατα ενα YAMAHA KX -393
σε υπεραριστη κατασταση 40 ευρω
θα εκπλαγεις απο ενα νεο ηχο που θα ειχες ξεχασει

ειχα την ιδια περιπτωση με την δικη σου
βρηκα καπου 200 κασετες πολλες μεταλου και χρωμιου
25 - 30 ετων

.