Καταγγελια στην ΕΕΤΤ

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,235
Κλεινόν Άστυ.
Μόλις έστειλα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ για την αντιμετώπιση που έχω απο τον ΟΤΕ σε σχέση με την σύνδεσή μου.:7SFGSFG:
Απο τις 30/5 παραμένω χωρίς σύνδεση ADSL. Συγκεκριμένα ενώ το ρουτερ συγχρονίζει κανονικά, εν τούτοις δεν παίρνω IP address.
Σε αμέτρητες κλήσεις μου τόσο στο 121 όσο και στο 1242 (helpdesk otenet) μού λένε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα το ελέγξουν.....αυτά εδώ και μια εβδομάδα.
Επειδή ξέρω ότι το να μου δώσουν IP είναι απλό, πολύ απλό, πάρα πολύ εύκολο, έχω γίνει εξω φρενών με τον εμπαιγμό τους.:rifle::rifle:
Αφήστε δε που το "οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας σύντομα" γελάω όταν το ακούω συνέχεια....
Στο ιντερνετ τωρα μπαίνω μόνο με dial-up για να δώ τα μηνύματά μου!

Έχω φρικάρει γιατί η εργασία μου (αποστολή φωτογραφιών σε περιοδικα και τυπογραφεία) έχει πάει πολύ πίσω. Έτσι αναγκάζομαι να τις στέλνω σε cd-rom με courier με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά και χρονικά:(

Αντιμετώπιζα κι εγώ κάποια προβλήματα.
Εκανα το εξής.Μπήκα στο σάϊτ του ΟΤΕ,όπου υπάρχει δυνατότητα υποβολής παραπόνων στα κεντρικά.Τα υπέβαλα και σε μερικές μέρες το πρόβλημα λύθηκε.

μας αρεσει δεν μας αρεσει
απο το νεο φαληρο μεχρι τα τουνελ στη βαρη
εχουμε μονο 2 τεχνικους

Οι τρομοκράτες ντισλαμιστές χτύπησαν νωρίς σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να έχω σύνδεση επιτέλους.......άντε γιατί με είχαν "συνδέσει" κανονικά!

Δεν ντρέπεσαι, τσοπανοφωτογράφε, που μου θέλεις και ντιεσέλ στη ραχούλα που ανέβηκες? Αίσχος! :flipout:

Απάντηση: Re: Καταγγελια στην ΕΕΤΤ

Δεν ντρέπεσαι, τσοπανοφωτογράφε, που μου θέλεις και ντιεσέλ στη ραχούλα που ανέβηκες? Αίσχος! :flipout:

Έλα μου ντέ!! Καλά λες !
Κιούσε σκούντε ιντερνέτε; ΟΤΕ έ φορθενέτε;:flipout::grandpa: