κατάλληλες ρυθμίσεις για βιντεοπροβολείς

zoomzoom

Established Member
11 February 2008
100
Αθηνα
κ.κ Θα ηθελα να με ενημερώσετε , για τις κατάλληλες ρυθμίσεις χρώματος που αφορούν τον βιντεοπροβολέα Hitachi TX-100 (παλιός αλλά καλός) !!
ευχαριστώ -bye-:drummer:

κ.κ Θα ηθελα να με ενημερώσετε , για τις κατάλληλες ρυθμίσεις χρώματος που αφορούν τον βιντεοπροβολέα Hitachi TX-100 (παλιός αλλά καλός) !!

Δυστυχώς η ερώτηση τείνει να είναι 'αόριστη' γιατί δεν υπάρχουν κάποιες standard ρυθμίσεις που έχουν εφαρμογή σε όλους τους προβολείς TX-100.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε αυτές.

Player, χώρος, οθόνη, ώρες λάμπας κ.τ.λ.

Με ένα D.V.E. θα μπορούσες να κάνεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις και θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

ψαξε στο avs και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις και θα ικανοποιηθεις πληρως.-bye-βεβαια "παιζουν" πολλοι πολλοι παραγοντες

Δυστυχώς η ερώτηση τείνει να είναι 'αόριστη' γιατί δεν υπάρχουν κάποιες standard ρυθμίσεις που έχουν εφαρμογή σε όλους τους προβολείς TX-100.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε αυτές.

Player, χώρος, οθόνη, ώρες λάμπας κ.τ.λ.

Με ένα D.V.E. θα μπορούσες να κάνεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις και θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

d.v.e?:smash:

Για την ακριβεια...

Digital Video Essentials (DVE)

Κυκλοφορει σε δισκακι blu-ray και HD-dvd, ή σε iso αν το εχει καποιος γνωστος σου...-bye-

off topic ... αλλά για πες μου για την panasonic ?
την ειδα σημερα και μου εκανε εντύπωση τα χρωματα της σε συγκριση με την HDready ευκρινεια της !!!!:Banane0:

off topic ... αλλά για πες μου για την panasonic ?
την ειδα σημερα και μου εκανε εντύπωση τα χρωματα της σε συγκριση με την HDready ευκρινεια της !!!!:Banane0:

Πολύ καλή! Αλλα εδω ειμαστε off-topic!
Μπες στο αναλογο thread να διαβασεις περισσοτερα...:2thumb22sup:

ok
πες μου που μπορω να βρω το DVE προγραμμα για macintosh (imac) leopard 1.5.2, η να υπαρχει καποια εκδοση που να τρεχει κατευθειαν σε dvd?
Exεις καποια διευθυνση να προτεινεις-ποσταρεις?
ευχαριστω !

Εχει καποιος στην διαθεση του σωστες ρυθμισεις να ποσταρει για βιντεοπροβολεα Hitachi TX100 η και καποιον αλλο παρομοιο?
Να κανω καποιες δοκιμες να δω την διαφορά?
ευχαριστω

Καποια Βοηθεια για να βρω το προγραμμα D.V.E ?
Eυχαριστω

Ευχομαι σε ολους
Καλη Ανασταση Καλο Πασχα

Last edited by a moderator:
Eυχαριστω

Ευχομαι σε ολους
Καλη Ανασταση Καλο Πασχα

Δεν το βρισκεις ευκολα, για "ευνόητους" λόγους...
ΜΟΝΟ αν το εχει καποιος γνωστος σου, αλλιως το αγοραζεις !

Καλη ανασταση και σε σενα! :ernaehrung004:

Last edited by a moderator:
Eυχαριστω

Ευχομαι σε ολους
Καλη Ανασταση Καλο Πασχα

Υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομα αποκτηθέν λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους Κανονισμούς μας.

Επίσης, προφανώς δεν πρόσεξες παραπάνω που σου έγραψα ότι το DVE δεν είναι πρόγραμμα, αλλά κανονικό DVD/BD Video. Δεν περιέχει κώδικα, μόνο εικόνα και ήχο.

Επίσης, η χρησιμότητά του είναι περιορισμένη αν δεν έχεις και τις χρωματικές καρτέλες οι οποίες το συνοδεύουν.

Καλή Ανάσταση!