Κατάλογος εκθετών Hi-End Audio Video Show 2009(Τηλεοράσεις)

Γιάννη ευχαριστώ, το pattern αυτό το έχω και από το hitech (βρήκα ένα δισκάκι από τα πολλά που έχει δώσει κατά καιρούς).
Το DVE και το GetGray τα έχω, αλλά ειδικά το DVE είναι τόσο χαοτικό, που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βρω κάτι... :smash:

Δεν θυμάμαι να το έχει βάλει και το HiTech το συγκεκριμένο pattern, εγώ πάντως το capture από το DVE το έκανα. Από το Title Menu, θα πας στο Programm Guide, από εκεί στο Title Index, από εκεί στο 12.Display Setup Patterns και θα το βρεις ως Reverse Gray Ramps. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι πιστεύω.

Επίσης, στο link που σου παράθεσα στο προηγούμενο post, θα βρεις ένα χρησιμότατο .pdf με τα αναλυτικά περιεχόμενα του DVE... -bye-

Δυστυχώς αύριο δεν θα μπορέσω να πάω, το Σάββατο μετά τις 13:00 και την Κυριακή από το πρωί...

...άντε να βλέπω συμμετοχές, αύριο ξεκινάει... -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Κατάλογος εκθετών Hi-End Audio Video Show 2009(Τηλεοράσεις)

Δυστυχώς αύριο δεν θα μπορέσω να πάω, το Σάββατο μετά τις 13:00 και την Κυριακή από το πρωί...

...άντε να βλέπω συμμετοχές, αύριο ξεκινάει... -bye-
θα σε δω να τα πουμε και απο κοντα

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Intertech στην έκθεση θα υπάρχουν...

Plasma.... 54 Z11
LCD........ 42 V10
LCD........ 37 V10

Χρήστο, η 2η τηλεόραση δεν μου κάθεται καλά......
Η μόνη 42άρα LCD που βγάζει η Panasonic είναι αυτή
Οπότε η 42άρα αν είναι LCD θα είναι η TX-L42S10, αλλιώς αν είναι V10 πρόκειται για plasma.

Κι εμένα δεν μου είχε κάτσει καλά όταν μου το είπαν στο τηλέφωνο, θα δούμε το Σ/Κ από κοντά... ;)

Κι αφού πέρασε το Σ/Κ ας αναφέρουμε τι υπήρχε στην έκθεση από τηλεοράσεις...

=============================================

LG

Plasma > 50PS7000, 42PQ6000

LCD > 55SL8000, 42SL8000, 42SL9000, 47LH9000, 37LH7030

PANASONIC

Plasma > 54Z11, 42V10
LCD >37V10

PHILIPS

LCD > Cinema 21:9 56PFL9954, 46PFL9704H/12, 40PFL9904

PIONEER

Plasma > 5090H, 6090H

TOSHIBA

LCD > 55SV685D, 42ZV635D

SCHAUBLORENZ

LT32-354AB, LT32-356DB, LT26-865FS

TELEFUNKEN

LCD > TF32-500 , TF32-400M, TF26-S200

Να προσθέσω ότι υπήρχε και η LOEWE με την Reference 52"

Όχι μόνο η Reference 52 με τις 13.000 ευρώ (και την περιστρεφόμενη βάση), αλλά είχε και την περσινή σειρά (individual) με τις 7.000 ευρώ...
Υπήρχε και μια με 3.500, η οποία δεν βλέπονταν βέβαια...

Όχι μόνο η Reference 52 με τις 13.000 ευρώ (και την περιστρεφόμενη βάση), αλλά είχε και την περσινή σειρά (individual) με τις 7.000 ευρώ...
Υπήρχε και μια με 3.500, η οποία δεν βλέπονταν βέβαια...

Γιώργο, εγώ κόλλησα στην Reference...... τις άλλες ούτε που τις πήρα χαμπάρι. :D

Αυτη η Panasonic που εδειχνε το Πιζα-Σιεννα ποια ηταν ρε παιδια? 600 Hz νομιζω...
Απιστευτη εικονα!!
Καπως ετσι βλεπει και το ανθρωπινο ματι...

Καλη θεωρειται??

...γιατι....

...δεν εχω δει και πολλες να κυκλοφορουνε στην αγορα!!!

Την εχει κανεις?

Γιώργο, εγώ κόλλησα στην Reference...... τις άλλες ούτε που τις πήρα χαμπάρι. :D

Καλή ήταν, και το μαύρο ήταν λίγο φωτεινό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι το μαύρο ήταν... μαύρο... :flipout:
Απουσίαζε η οποιαδήποτε χροιά, ούτε μπλέδιζε, ούτε τίποτα, ακόμα και υπό γωνία. Αλλά η τιμή...

ΒΕΒΑΙΑ, είχε διπλούς δέκτες, και αναλογικούς, και ψηφιακούς, και δορυφορικούς. Εκτός και αν με δούλευαν... :smash:

Παιδια η εκθεση καλη ηταν , βεβαια οχι για τα Video Δεδομενα!
Σχετικα με τους εκθετες η Panasonic ειχε 3 τηλεορασεις εκ των οποιων οι 2 Plasma και 1 Lcd!
Oι Plasma υπερηχαν μακραν!
Σε στιγμες με μαυρο φοντο η Lcd ηταν για σκουπιδια!
Παντως γενικοτερα η Panasonic ηταν ειναι και θα ειναι μια Value For Money εταιρεια που εχει φανταστικα προιοντα σε καλες τιμες!!
Τωρα μαλιστα που το μεγαλυτερο μεριδιο αγοραστων Plasma θα την προτιμησουν θα εχει επιτελους και μια πιο σωστη θεση στην αγορα!
Τοσο σε νουμερα (Πωλησεων) οσο και σε ποιοτητα!
Πιστευω πως μετα την διακοπη παραγωγης τηλεορασεων Plasma απο την Pioneer θα μονοπωλησει το ενδιαφερον πολλων!
Για παραδειγμα οι τελευταιες Plasma (G10,G15 , PZ) Εχουν φτασει , ισως και ξεπερασει τις 8G Kuro της Pioneer!
Βεβαια δεν τις εχω δει διπλα-διπλα αλλα απο οσα διαβαζω τα λεω!!

Συνεχιζοντας την αναφορα για την Εκθεση θα πω πως η Pioneer ειχε τα 2 υπο εξαφανιση πλεον Plasmatakia της: 5090H & 6090H
Eνταξει τα λογια περισευουν!!
Toooooop Εικονα!!!!!!!!
Αλλο πραγμα!
Οποιος προλαβε πηρε!
Οσοι τυχεροι εχουν απο μια Kuro ειναι πολυ τυχεροι!!!!

Τελος και για μενα πιο σημαντικο να αναφερω οτι το περιπτερο του Forum μας ηταν σε σημειο που ολοι περνουσαν απο εκει και γενικα ειχε αρκετο Ντορο!
Ευχαριστηθηκα που ειδα με τα απο 1 ετος τα αδελφια czoun & gzoun , Νικο Κρυωνα κ.τ.λ!
Παντα τετοια και πιο πολυ Video εκθεματα στο μελλον!!
Χρησταρα & Γιωργη Φιλια Πολλα!!!!:music-smiley-005:

Σχετικα με τους εκθετες η Panasonic ειχε 3 τηλεορασεις εκ των οποιων οι 2 Plasma και 1 Lcd!
Oι Plasma υπερηχαν μακραν!
Σε στιγμες με μαυρο φοντο η Lcd ηταν για σκουπιδια!

Πραγματικά τραγική η LCD της panasonic. Και η θέση που της είχαν δώσει (η σύγκριση με την Ζ11 ήταν αναπόφευκτη) την εξέθετε ακόμα περισσότερο. Κάπου διάβασα ότι χρησιμοποιεί πάνελ της LG με ότι αυτό συνεπάγεται...
Και μιλώντας για LG, μέτρια προς κακή μου φάνηκε και η Sl8000, προσωπικά δεν θα την αγόραζα ποτε. Ανύπαρκτο μαύρο και μεγάλα προβλήματα clouding. Σε κάποια σημεία το πάνελ ήταν σαν σεντόνι που έκανε ζάρες.
Η μόνη LCD που μου άρεσε ήταν η Toshiba με έντονο όμως halo effect το οποίο "μασκαρευόταν" στην ρύθμιση cinema και πιθανόν αξιόλογη να είναι και η 9704 αλλά δεν την είδαμε οπότε... Oi LCD αδικήθηκαν κατάφωρα από την απόφαση των Sony και Samsung να μην δώσουν το παρόν.