Καταραμένοι πΟΤΕδες...Ανάλυση της απατεωνιάς τους

17 June 2006
10,692
Έπεσα θύμα και εγώ. Είμαι σχεδόν 10 ημέρες χωρίς τηλέφωνο (ISDN σύνδεση), ενώ για καλή μου τύχη το dsl δουλεύει μια χαρά (αυτό γιατί λειτουργεί ακόμα και με ένα πόλο). Μετά από 4 αναγγελίες βλαβών στο 131 ήρθε τεχνικός στο σπίτι, μου είπε ότι είχε γειωθεί ένας πόλος στο ΚΑΦΑΟ και ότι χθες θα το έφτιαχναν, αλλά προφανώς δεν έγινε τίποτα.
Το μήνυμα αυτό δεν το γράφω περισσότερο για τη δική μου περιπέτεια αλλά για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ο πΟΤΕ για να ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ τον κόσμο. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Μετά από οδηγία αν δεν έχει επιδιορθωθεί βλάβη μέσα σε 3 ημέρες είναι υποχρεωμένος ο πΟΤΕ να αφαιρέσει από το πάγιό σου το ποσό που αντιστοιχεί στις ημέρες που δεν είχες τηλεφωνική σύνδεση. Και εδώ έρχεται η ΑΠΑΤΗ από τον πΟΤΕ γιατί περί απάτης πρόκειται.
Όταν κάνεις αναγγελία μιας βλάβης στο 131 την επόμενη ημέρα ανεξάρτητα από το τι έχουν κάνει, από το αν έχουν ελέγξει την επιδιόρθωση της βλάβης, δηλώνουν άρση βλάβης στο έτοιμά σου. Κατά αυτόν τον τρόπο δεν δικαιούσαι να ζητήσεις να μειωθεί το πάγιό σου για τις ημέρες που δεν είχες τηλεφωνική σύνδεση.
Ελπίζω κάποιος να επιληφθεί κάποτε για αυτό γιατί δεν μπορεί να σημειώνεται άρση βλάβης χωρίς να ελεγθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί αυτή. Φυσικά όλα αυτά τα λέω επώνυμα και ας μου κάνει μήνυση ο πΟΤΕ ότι τους λέω απατεώνες (γιατί είναι).
Επίσης να σημειώσω για το 131 ότι λένε ότι δεν υπάρχει προϊστάμενος αν τον ζητήσεις. Είναι ψέμα και αν επίμείνεις θα έρθει προϊστάμενος στο τηλέφωνο. Μάλιστα στη δική μου περίπτωση μου έδωσε το όνομά του και για να σταματήσει να με ακούει μου έδωσε το τηλέφωνο του διευθυντή του τεχνικού τμήματος της περιοχής μου, λέγοντάς μου ότι το τμήμα του καταγράφει μόνο αναγγελίες βλαβών.

Υ.Γ. Θα δω τι μπορώ να κάνω και με το ΙΝΚΑ...

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία.
Εχω κολλητό φίλο τεχνικό του ΟΤΕ και ξέρω τα χάλια τους απ' εξω και ανακατωτά.
Τον στέλνουν για βλάβες adsl με ένα κατσαβίδι.
Ολο τον εξοπλισμό του αναγκάστηκε να τον πληρώσει απο την τσέπη του για να μην γίνεται ρεζίλι στον κόσμο.
Απαιτούν απο τους τεχνικούς να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα με 0 έξοδα.
Οποιος και να είσαι δεν δουλεύεις χωρίς εργαλεία.
Οσο για τις γνώσεις των πιό πολλών τεχνικών....
Μετά απο 10 μέρες που δεν δούλευε το καρτοτηλέφωνο έξω απο τον ΟΤΕστήν περιοχή μου,μπήκα στο τεχνικό τμήμα και τους τα έχωσα.
Καλά μου λέει ένας παππούς θα φέρουμε συνεργείο απο τον Πύργο να το φτιάξει!!!!

Re: Απάντηση: Καταραμένοι πΟΤΕδες...Ανάλυση της απατεωνιάς τους

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία.

Οταν δεν θα χρειαζεται πλέον να κρεμομαστε απο τα ........... του ΟΤΕ τότε θα σταματήσει. :7SFGSFG:

Οταν δηλαδη δεν θα χρειάζεται να εχω παροχο τον ΟΤΕ ντε και καλα και θα μπορω να τον παρακαμψω

Στήν επαρχία είμαστε σε χειρότερη μοίρα.
Εχω κόψει το σταθερό στο σπίτι από χρόνια.
Δεν δούλευε ποτέ.
Για internet ούτε λόγος.Λες και είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας.
Ούτε καν αναγνώριση κλήσης.

Σε κάποιες περιοχές της επαρχίας, από τον καινούριο χρόνο, η Forthnet θα είναι απευθείας πάροχος. Το γνωρίζω για την Αργολίδα. Κάντε έναν κόπο να ρωτήσετε για τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν

Και 2 κόπους να κάνουμε Αννα,το adsl φτάνει νομίζω 5-6 χλμ απο τον κόμβο.
Κανένας πάροχος δεν θα εγκαταστήσει κόμβο για 5-6 συνδρομητές.

Στήν Νάουσα πάντως όλα καλά.
Την μια μέρα πέμπτη έκανα αίτηση (12:30μμ.)για αλλαγή απο isdn σε pstn .
Την επομένη παρασκευή στις 11:15 ήρθε ο τεχνικός για να αφαιρέσει το μόντεμ .
Την δευτέρα πήγα στίς 10:10 και έκανα αίτηση και αγορά conn-x .
Την ίδια μέρα και στίς 12:45 μου πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι η σύνδεση είναι έτοιμη.:coool:

Στήν Νάουσα πάντως όλα καλά.
Την μια μέρα πέμπτη έκανα αίτηση (12:30μμ.)για αλλαγή απο isdn σε pstn .
Την επομένη παρασκευή στις 11:15 ήρθε ο τεχνικός για να αφαιρέσει το μόντεμ .
Την δευτέρα πήγα στίς 10:10 και έκανα αίτηση και αγορά conn-x .
Την ίδια μέρα και στίς 12:45 μου πήραν τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι η σύνδεση είναι έτοιμη.:coool:

Παίξε και κανα ΛΟΤΤΟ ............... ποτέ δεν ξέρεις:grinning-smiley-043

....και αν σου κάτσει :BDGBGDB55:

Λες Αλέξη , λες ?
Για να παίξω τίποτα το μεσημέρι , γιατί έχω να παίξω τυχερά πάνω απο ..............δεν θυμάμαι πόσα χρόνια, καλή ιδέα και αν κερδίσω θα πάρεις δώρο.:SFGSFGSF:

Λες Αλέξη , λες ?
Για να παίξω τίποτα το μεσημέρι , γιατί έχω να παίξω τυχερά πάνω απο ..............δεν θυμάμαι πόσα χρόνια, καλή ιδέα και αν κερδίσω θα πάρεις δώρο.:SFGSFGSF:

ΜΗΝ ΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ............. ΜΗΝ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ:7SFGSFG:

Γιώργο sorry για το :offtopic:

Έμεινα 4 μέρες δίχως internet (δεν έπαιρνα ip) επειδή αναβάθμισα τη γραμμή μου. Μετά από καμιά δεκαριά τηλέφωνα (αρχικά ευγενέστατακα, με κλιμάκωση έως σχεδόν μπινελίκια) αφού δεν ενέδωσα στο reset το router μου (και στο χάσιμο όλων των ρυθμίσεων, πορτών κλπ) ανακάλυψαν ότι το λάθος ήταν στις ρυθμίσεις τους (;)

Πλέον έχω 2 Mbps που κοστίζει 4 ευρώ ακριβότερα και έχει ίδια ακριβώς ταχύτητα με την 1 Mbps που είχα, δηλαδή περίπου 700 kbps.

Είναι συχνό φαινόμενο.
Η 2Mbps θέλει πολύ καλλίτερη ποιότητα γραμμής για να δουλέψει σωστά.
Να δούμε τι θα γίνει με τις 4άρες και τις 8άρες.