- 18 November 2007
- 17
Re: Απάντηση: Κατασκευή δέκτη στο σπίτι!
Γεια σας και χρόνια πολλά.
Sorry για την απουσία αλλά έλειπα εξωτερικό για δουλειές. Τελικά είχα δίκιο. Μόνο η αυτοποεπίθηση έλειπε από την ομάδα. Ο mpokeRas με δικαίωσε. Με αντίσοιχες custom λύσεις ασχολήθηκα και εγώ (όσο μου το επέτρεψε ο χρόνος μου) σε κάποιο άλλο thread πρότεινα μεχρι το καλοκαίρι ή ίσως και νωρίτερα (ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο) ας φροντίσει κάποιος να κανονίσει μία συνάντηση όλων ώστε να δοκιμάσουμε μία custom λύση τον AVCLUB9000 (ή όπως αλλιώς θέλετε) δέκτη που θα τα κάνει όλα.
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Χ.
:FSGSFGS4:
Όπως σου εξήγησα κατ' ιδίαν, δεν με ενδιαφέρουν οι htpc δυνατότητες του VDR, αν και υπάρχουν πάμπολλα plugins που του τις δίνουν.
Το σημαντικό είναι ότι μετατρέπει το pc σε κανονικό δορυφορικό δέκτη, με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες του Dreambox. Πράγμα που το kaffeine δεν μπορεί να καταφέρει, ούτε το progdvb στα "παράθυρα".
Το "πακέτο" το έφαγα (τρώω) γιατί δεν χρησιμοποίησα τον στάνταρ απαιτούμενο εξοπλισμό αλλά........ αλχημείες. Φυσικά, έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φύγει απο το test bench και να πάει στο rack με τα υπόλοιπα μηχανηματα-παιχνίδια.
Γεια σας και χρόνια πολλά.
Sorry για την απουσία αλλά έλειπα εξωτερικό για δουλειές. Τελικά είχα δίκιο. Μόνο η αυτοποεπίθηση έλειπε από την ομάδα. Ο mpokeRas με δικαίωσε. Με αντίσοιχες custom λύσεις ασχολήθηκα και εγώ (όσο μου το επέτρεψε ο χρόνος μου) σε κάποιο άλλο thread πρότεινα μεχρι το καλοκαίρι ή ίσως και νωρίτερα (ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο) ας φροντίσει κάποιος να κανονίσει μία συνάντηση όλων ώστε να δοκιμάσουμε μία custom λύση τον AVCLUB9000 (ή όπως αλλιώς θέλετε) δέκτη που θα τα κάνει όλα.
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Χ.