Κατάστημα με δυνατότητα δοκιμής ψηφιακών δεκτών !!!

JohnB

New member
24 June 2010
1
Χθες αγόρασα τον Lemm HDVB-T 200 από το φυσικό κατάστημα του www.smart-tech.com.gr στο κέντρο της Αθήνας.

Το πιο ενδιαφερόν είναι ότι είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω 3 δέκτες πριν καταλήξω. Πράγμα που είναι αδύνατο στα μεγάλα καταστήματα που είχα επισκεφτεί νωρίτερα.
Το είχα διαβάσει πρόσφατα και σε ένα άλλο thread για το εν λόγω κατάστημα και πήρα το στικάκι μου και πήγα.
Πράγματι είχα τη δυνατότητα να τσεκάρω 3 δέκτες που είχαν ανοιχτούς για δοκιμή και πιο συγκεκριμένα τους Lemm HDVB-T 200, IQ DVB-T 750HD και Discover DIGY-COM.

Παρεπιμπτόντως ο DIGY-COM είναι πάρα πολύ καλός δέκτης SD για κάποιον που θέλει να πάρει ένα απλό δέκτη.

Η δυνατότητα δοκιμής είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς και για αυτό το θεώρησα χρήσιμο να το αναφέρω.

Μα λεει οτι πηρε τον lemm. Ο ενας ηταν βεβαια SD αρα επελεξε μεταξυ του lemm και του IQ.

Να πω και εγω οτι εκανα μια αγορα χθες απο παρομοιο (αλλο) καταστημα στο κεντρο της Αθηνας που μολις χθες το ανακαλυψα μεσω net, το οποιο επισης ειχε στημενους δεκτες (και δορυφορικους/combo) και μπορουσες να βαλεις και οποιον σε ενδιεφερε για δοκιμη! Εγω βεβαια πηγα "καρφωτος" για ενα μηχανημα, το πηρα και εφυγα, αλλα ειδα οτι το παιδι ηταν πολυ προθυμο για δοκιμες. Δεν το αναφερω για να μην θεωρηθει διαφημιση. Κοντα στην πλατεια Κανιγγος.

Μα λεει οτι πηρε τον lemm. Ο ενας ηταν βεβαια SD αρα επελεξε μεταξυ του lemm και του IQ.

Να πω και εγω οτι εκανα μια αγορα χθες απο παρομοιο (αλλο) καταστημα στο κεντρο της Αθηνας που μολις χθες το ανακαλυψα μεσω net, το οποιο επισης ειχε στημενους δεκτες (και δορυφορικους/combo) και μπορουσες να βαλεις και οποιον σε ενδιεφερε για δοκιμη! Εγω βεβαια πηγα "καρφωτος" για ενα μηχανημα, το πηρα και εφυγα, αλλα ειδα οτι το παιδι ηταν πολυ προθυμο για δοκιμες. Δεν το αναφερω για να μην θεωρηθει διαφημιση. Κοντα στην πλατεια Κανιγγος.

πες το ρε φιλε τι διαφημιση, αξιζει να κανουμε τετοιες ενεργειες, παμε ολοι σαν τα προβατα στα ονλινε κ μετα αρχιζουν τα δραματα...

εξαλλου τοση διαφημιση γινεται στα προιοντα στα σημεια πωλησης θα κολλησουμε...:HTEHEH56:

Πρόθυμος πωλητής και δοκιμή δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο.
Κακώς δεν λες το μαγαζί.

Anyway, να το πω αφου επιμενετε:

Κάνιγγος 32 & Σολωμού - Ομόνοια, πλησίον Πολυτεχνείου, Αθήνα
http://www.ptm-sat.gr/map.php

Ειχε καμια δεκαρια στημενα. Tου ειπα απλα να βαλουμε στην πριζα αυτον που θα επαιρνα (εναν edision combo) για να δουμε οτι απλα αναβει, μιας που μολις ειχα γυρισει στον Κωτσοβολο εναν digitalbox 1200 που μου τον πουλησαν νεκρο (περιμενα και υπομονετικα μια βδομαδα για να φτασει απο τον αντιπροσωπο στο Καταστημα, 14 χιλιομετρα αποσταση)! Το παλικαρι μου ειπε "βεβαιως" και επεμενε μαλιστα (αν θελω) να συνδεσει και το lnb και να δουμε και εικονα στην TV, αλλα εγω ηθελα να δω μονο αν αναβει και μου εφτανε για να διωξω τη φοβια που θα ειχα μεχρι να γυρισω σπιτι!

Είναι το ίδιο κατάστημα που περιμένω να φέρει νέα πεδιόμετρα χειρός, για να αγοράσω.
Και εγώ που επικοινώνησα την Δευτέρα και ρώτησα αν μπορώ να δω τα δύο πεδιόμετρα σε λειτουργία,
μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο πως γίνεται, αρκεί να πάρω πρώτα ένα τηλέφωνο όταν θα πάω. :award:

Anyway, να το πω αφου επιμενετε:

Κάνιγγος 32 & Σολωμού - Ομόνοια, πλησίον Πολυτεχνείου, Αθήνα
http://www.ptm-sat.gr/map.php

Ειχε καμια δεκαρια στημενα. Tου ειπα απλα να βαλουμε στην πριζα αυτον που θα επαιρνα (εναν edision combo) για να δουμε οτι απλα αναβει, μιας που μολις ειχα γυρισει στον Κωτσοβολο εναν digitalbox 1200 που μου τον πουλησαν νεκρο (περιμενα και υπομονετικα μια βδομαδα για να φτασει απο τον αντιπροσωπο στο Καταστημα, 14 χιλιομετρα αποσταση)! Το παλικαρι μου ειπε "βεβαιως" και επεμενε μαλιστα (αν θελω) να συνδεσει και το lnb και να δουμε και εικονα στην TV, αλλα εγω ηθελα να δω μονο αν αναβει και μου εφτανε για να διωξω τη φοβια που θα ειχα μεχρι να γυρισω σπιτι!

+1:award:

εκει πηρα χθες τον lemm κ το παληκαρι ειναι πολυ εξυπηρετικο, μπραβο στα παιδια που μολις το ξεκινησαν το μαγαζακι, μακαρι να ηταν παντου ετσι οι πωλητες...κ οχι σαν τα πολυ διαφημισμενα μυλτιραμα που ο πωλητης με διαβεβαιωνε οτι κανενας δεκτης της αγορας, οχι μονο αυτοι που πουλαγε μπορουν να λειτουργει κ σαν media player...-bye-