- 16 February 2012
- 2,923
Σε αυτό +1Ναι, αλλα δεν ειναι θεμα "πατεντας". Ενας βραχίονας οφείλει να τα εχει λυμένα καποια θεματα.
Μου δινεις την ευκαιρία να απαντήσω κι εγω με μια (μικρή) ιστορία:
Ειναι σχεδόν 2 χρόνια που εγκατελειψα το αναλογικό τμήμα του συστηματος μου απλά γιατί το ψηφιακό μου ακουγόταν καλύτερα.
Εφτασε η μέρα συντήρησης, (Καθε 2 χρόνια (οταν εχω χρονο πιο συχνά) ανοιγω ολα μου τα μηχανήματα τα ελεγχω οπτικά και τα φυσάω με προσοχη).
Φτανοντας στο phono εκπληψη, η βάση της μίας λάμπας ηταν σχεδον στον αέρα ειχε σχεδον αποκοληθει. Μιας και το μηχάνημα ειναι απο τα λίγα απείραχτα - μαμά που εχω ξεκινησα για τον εισαγωγέα.
Τελικά γυρισα στο σπίτι με αλλο μηχάνημα στο χέρι και λιγάκι φτωχοτερος, κλασικό. Η ακροαση ξεκινησε και δεν πίστευα στα αυτιά μου.
Χωρις να αλλαξω τιποτα στην αλυσίδα πλατο,βραχιονας,κεφαλή ο ηχος ηταν πραγματικα αλλού. Επιστροφή λοιπον στα βυνιλιακια μου που επιασαν σκονη
Πικάπ Pierre Lurne romance βραχιονας romeo κεφαλή heed zene
Phono sunilda
Kαι όταν ειναι πολύ στραβός ο δίσκος (χανουν εντελώς την επαφή) πηδάνε οι κεφαλές?
Aν το στραβωμα ειναι ακρη ακρη (Λακουβα) κανενας βραχιονας δεν το διαβάζει.SME S3 + Stanton 881 διάβαζε τα πάντα. Οι στραβοί θέλουν βραχίονα με μικρή ενεργή μάζα και κεφαλή με ψηλή ενδοτικότητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.