ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,492
ΑΘΗΝΑ
υπαρχει ενα opel ascona παρατειμενο,με πληρωμενα τελη(2010) κυκλοφοριας.
ηταν του αποθανόντος πατερα μου,που "εφυγε" πριν 1,5 μηνα.
μας ειπαν οτι τα αναλαμβανει ολα το κεπ,αλλα δεν ξερουμε ποια ακριβως διαδικασια να ακολουθησουμε.
γνωριζει καποιος?

ευχαριστω

κατ αρχην να ζήσετε να τον θυμάστε Δημητρη μου..
.Αν πας σε ενα ΚΕΠ θα δεις πολλα φυλλαδια με θεμα την αποσυρση του αυτοκινητου,πιστευω θα κατατοπιστεις αμεσως

κατ αρχην να ζήσετε να τον θυμάστε Δημητρη μου..
.Αν πας σε ενα ΚΕΠ θα δεις πολλα φυλλαδια με θεμα την αποσυρση του αυτοκινητου,πιστευω θα κατατοπιστεις αμεσως

ευχαριστω Larry..
θα παει αυριο το πρωι η μανα μου στο κεπ,αλλα θα ηθελα να ξερει 2-3 πραγματακια μηπως χρειαστει κατι.

η διαδικασια ηταν απλουστερη απ`οτι φαινοταν.
στο κεπ της συστησαν καποιες εταιριες που αναλαμβανουν τετοιες υποθεσεις και αφου εφτιαξαν τα χαρτια επι τοπου,περασαν και το πηραν.
ανελαβαν εκεινοι τις οποιες διαδικασιες και το μονο που περιμενουμε,ειναι το χαρτι που βεβαιωνει οτι το αυτκινητο εφυγε απο εμας.
ολη η διαδικασια με 0 κοστος.

ευχαριστω παιδια..

η διαδικασια ηταν απλουστερη απ`οτι φαινοταν.
στο κεπ της συστησαν καποιες εταιριες που αναλαμβανουν τετοιες υποθεσεις και αφου εφτιαξαν τα χαρτια επι τοπου,περασαν και το πηραν.
ανελαβαν εκεινοι τις οποιες διαδικασιες και το μονο που περιμενουμε,ειναι το χαρτι που βεβαιωνει οτι το αυτκινητο εφυγε απο εμας.
ολη η διαδικασια με 0 κοστος.

ευχαριστω παιδια..

να μην το αμελησεις το θεμα του χαρτιου διοτι ετσι δεν θα εχεις τυχον μπελαδες με εφοριες και σηματα κυκλοφοριας

Κατ αρχας συλληπητηρια,πρωτα θα πρεπει να περιελθει στην κυριοτητα της μητερας σου,και να παρεις τοσχετικο χαρτι απο την εφορια.Αφου παρεις αυτο το χαρτι ,μπορεις να προχωρησεις στις διαδικασιες.Δεν νομιζω οτι με αλλο τροπο εισαι καταχυρωμενος

Δες καλύτερα και σε Υπουργείο Συγκοινωνιών, δεν νομίζω ότι τα κάνουν όλα τα ΚΕΠ, εκτός εάν τα κάνουν.

Re: Απάντηση: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

να μην το αμελησεις το θεμα του χαρτιου διοτι ετσι δεν θα εχεις τυχον μπελαδες με εφοριες και σηματα κυκλοφοριας

εννοηται..

Κατ αρχας συλληπητηρια,πρωτα θα πρεπει να περιελθει στην κυριοτητα της μητερας σου,και να παρεις τοσχετικο χαρτι απο την εφορια.Αφου παρεις αυτο το χαρτι ,μπορεις να προχωρησεις στις διαδικασιες.Δεν νομιζω οτι με αλλο τροπο εισαι καταχυρωμενος

ευχαριστω Πετρο,
στο ονομα της μητερας μου ηταν το αυτοκινητο,γι`αυτο και προχωρησε γρηγορα η διαδικασια.

Εγω εχω τρακαρισμένο αυτοκινητο (καινουργιο) τις πινακιδες του οποιου εχω παραδωσει στη ΔΟΥ. Θελω να το κανω οριστικη διαγραφη, διχως να το δωσω για ανακυκλωση, διοτι θελω να το εκμεταλευτω ως ανταλλακτικα. Πως γινεται αυτο? Στη ΔΟΥ μου ειπαν οτι οριστικη διαγραφη μπορει να γινει μονο με παραδοση του αυτοκινητου για ανακυκλωση. Ειναι ομως περιουσια μου και κανεις δεν μπορει να με υποχρεωσει για το πως θα την διαχειριστω.
Εχει κανεις εμπειρια απο παρομοια περιπτωση?

Δεν νομίζω να είσαι υποχρεωμένος να το πας για ανακύκλωση,εκτός κι αν άλλαξε κάτι πρόσφατα. Δηλαδή άμα γουστάρεις να το κάνεις κοτέτσι δεν σε αφήνουν επικαλούμενοι "πράσινους" λόγους;;;