Καθαρισμός λεκάνης….;;;;

Status
Not open for further replies.

1kost12

New member
25 June 2012
74
Καθαρισμός λεκάνης….
Γεια σας! στο σπίτι μου έχω την λεκάνη τουαλέτας χρώματος μπεζ ανοιχτό (σπίτι 15 ετιας) που γύρω στο χείλος της λεκάνης από εκεί που τρέχει το νερό… έχει σχηματιστεί βρώμα (πολύ αντιαισθητική όταν σκύβεις πέσει το μάτι σου…) και φυσικά έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ. Εννοείτε ότι αυτά τα καθαριστικά του εμπορίου τα έχω αφήσει και για πολύ ώρα να δράση αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!!! :bang::chinscratch:Η συνηθισμένη μου καθαριότητα είναι περίπου 3 φορές την εβδομάδα παχύρευστη χλωρίνη για όλο το βράδυ…..

Τι να κάνω;;;; πως μπορώ να διώξω αυτήν την συσσωρευμένη βρώμα;;;;;; έβαλα φυσικά υδροχλωρικό οξύ, αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! (παστίλιες αναβράων καθαρισμού έβαλα….. ΤΙΠΟΤΑ).φυσικά ούτε λόγος δεν γίνετε για αντικατάσταση λεκάνης γιατί είναι σε μπεζ και χρήματα για ανακαίνιση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
Κάποια βοήθεια;;;;;:SFGSFGS5::captain:

Βάζω σύρμα το πράσινο…..με καθαριστικά (φορώ φυσικά γάντια.) αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
Όσο για το υδροχλωρικό οξύ…… σκέτο νερό είναι!!!!!! Το απόλυτο μηδέν είναι!!!

Νιτρικό οξύ τι είναι;;; από πού μπορώ να το προμηθευτώ;;;;;;
Δεν θέλω να σας «γυρίζω» τα έντερα, αλλά πιστεύω και εσείς να το έχετε διαπιστώσει στο χώρο σας αν είναι σπίτι πάνω από 8 ετιας….
Αναζητώ κάποιες λύσεις και σας παρακαλώ πολύ και από πού μπορώ να τα προμηθευτώ κάποια εξειδικευμένα καθαριστικά ….
Φυσικά εννοείτε ότι φορώ γάντια και …..προσέχω!!!

Τα οξέα κάνουν κι αναθυμιάσεις,οπότε απαιτούνται μάσκα και γυαλιά ασφαλείας υποχρεωτικά.

Καλύτερα να το έκανε κάποιος ειδικευμένος τεχνίτης,που το έχει ξανακάνει...

Οντως μας γύρισες τα άντερα...

ΥΓ.Δοκίμασε CocaCola κι ίσως ξύδι(τ' αφήνεις να μουλιάσουν για 1-2 ώρες και μετά καθαρίζεις).

Last edited:
Τι οξύ μπορώ να πάρω και από πού;;;;; φυσικά προσέχω πάρα πολύ και σε δύσκολες συνθήκες όπως τώρα φαντάζομαι θα φορώ μάσκα με ενεργό άνθρακα….
Επειδή «πιάνουν» τα χέρια μου και σχεδόν τα πάντα από επισκευές μέχρι κατασκευές τα κάνω μόνος μου…. άνετα πιστεύω με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ θα το κάνω και τώρα……
:ernaehrung004:
Ξύδι έβαλα..... ΚΑΙ φυσικά με τρίψιμο. ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Δεν θέλω να υποβιβάσουμε το πρόβλημα μου….και φυσικά δεν είναι περιττώματα……απλά συσσωρευμένη βρωμιά με τα άλατα κα έχουν δημιουργήσει μια πολύ ανθεκτική άσχημη επιφάνεια και μόνο στο κάτω μέρος του χείλους της λεκάνης…..

το νιτρικο ειναι το ακουαφορτε
η αλλιως κεζαπι
συνηθως το πουλανε σε κοκκινο μπιυκαλι
βαλε ενα ολοκληρο μπουκαλι και αστο ολη τη νυχτα

Ultrex έβαλες ?
:Banane0:

είναι άλατα που έχουν σχηματιστει με τον καιρό και έχουν διαβρώσει την βαφή του σμάλτου , δεν νομίζω να κάνεις κάτι με παραδοσιακές μεθόδους ,,

Δοκίμασε να το βγάλεις με το νύχι σου....

:flipout:

Υδροχλ.οξύ. (Το πως το λέγανε...ακουαφόρτε..αυτό στο πορτοκαλί μπουκάλι που πουλάνε στα super markets) Το στοιχηματίζω ότι δεν σε φτάνουν 10 μπουκάλια (φτηνό είναι νομίζω)
Αυτό που ίσως χρησιμοποίησες μάλλον δεν κάνει . Αυτό που σου λέω εγώ στο πορτοκαλί μπουκάλι ....προκαλεί εγκαύματα!!
Τα αδειάζεις όλα.
5 μέσα και 5 γύρω -γύρω .
Κλείνεις λεκάνη , αφήνεις .......και 2 ωρες ....!!
Μετά αν όχι με νύχι , με γαντάκι και σφουγγαράκι .....και λίγο τρίψιμο ... θα γίνει κούκλα. :D

Νιτρο εχουν τα χρωματοπωλεία
αν δεν κάνεις δουλειά πάρε ενα σπρέι σμάλτου και βάψε το:smash:

Last edited:
Αυτό το γνωστό ακουαφόρτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Φυσικά το έχω δοκιμάσει όλο το βράδυ…..

Δεν μας λες που μένεις να σου πω που να πας να πάρεις μία καινούργια; Nα σου κάνουν και έκπτωση. Πιο φθηνά θα σου έρθει...... :p

Όταν θα έρθεις σε απόγνωση,μπορείς να βρείς ακριβώς την ίδια λεκάνη,στην ίδια απόχρωση,
ακόμη και την ίδια μάρκα......Το πιο κατω κατάστημα εξειδικεύεται σε είδη υγιεινής 40ετίας
και άνω με λογικές/προσιτές τιμές. Τα 15ετίας τα έχει ψωμοτύρι.

http://www.psaradellis.gr/καταστήματα/

Status
Not open for further replies.