Kathrein HD προβλημα

AthensDion

New member
5 December 2007
40
Τωρα τελειταια, εχω αντιμετωπισει το εξης προβλημα με τον Kathrein 910:
Υστερα απο 10-15 λεπτα σε HD καναλι, (Premiere HD, Discovery etc) η εικονα χαλαει σταδιακα (pixelation), και υστερα απο λιγο ο δεκτης παγωνει. Μπορω να αλλαξω καναλι...αλλα εχει προβλημα.
Νομιζα οτι ειναι η ισχυ του σηματος (εχω σταθερο Gebertini 125 με δυο LNB για Hotbird και Astra), αλλα μετα το δοκιμασα και με κινουμενο (TECATEL 140) και η συμπεριφορα ηταν η ιδια.
Διαβασα οτι και καποιος αλλος φιλος ειχε το ιδιο προβλημα, υπαρχει λυση? Πρεπει ο δεκτης να παει για επισκευει?

ΥΓ. Τρεχω το original 1.05

βάλε το aaf-1.05
και δως του χώρο να ανασαίνει ,προφανώς υπερ-θερμαίνεται.

το ιδιο προβλημα εχω και εγω φιλε μου λυση δυστηχως δεν βρηκα, οσο για την υπερθερμανση που μπορει να ειναι, στο σημειο που τον εχω εχει 15εκ. κενο απο πανω, δεν ξερω μπορει να φταιει και αυτο, εγω απλα συμβιβαστηκα, επισης εβαλα και αφησα την 1.05 την κανονικη, πριν ειχα την aaf 1.05 με το ιδιο προβλημα, οποτα δεν ειναι θεμα firmware, και τωρα παιζω με diablo μεχρι να βγει ο dm 8000.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Δηλαδη η υπερθερμανση ειναι το προβλημα? Ο δεκτης μπορει να ειναι σε λειτουργια για ωρες, αλλα την στιγμη που επιλεγω HD καναλι περνουν 10-15 λεπτα πριν αρχισει το προβλημα.
Εαν ειναι θεμα υπερθερμανσης, τοτε θα επρεπε να αρχιζουν τα¨"σπασιματα" νωριτερα.

Εχει καποιος αλλος φιλος να προτεινει κατι? Επισης εχω το T-REX.

Μου φαινεται περιεργο. Τις τελευταιες ημερες ο δεκτης εχει λιωσει στο ORF HD και δεν δειχνει να εχει ''παραπονα''.. (μην το ματιασουμε ....).

Ειναι παραξενο κ δεν καταλαβαινω που μπορει να οφειλεται. Παιζω με ΒΑ και ΑΑΦ 1.05. Ελπιζω να βρεθει λυση παιδια.

θα σου πρότεινα να περάσεις με τις οδηγίες απο το φόρουμ το aaf-1.5 και επίσης να δοκιμάσεις έναν ανεμιστήρα στο επάνω μέρος του δέκτη με προσωρινή τοποθέτηση,για να δείς αν έχει αποτέλεσμα.

Μου φαινεται περιεργο. Τις τελευταιες ημερες ο δεκτης εχει λιωσει στο ORF HD και δεν δειχνει να εχει ''παραπονα''.. (μην το ματιασουμε ....).

Ειναι παραξενο κ δεν καταλαβαινω που μπορει να οφειλεται. Παιζω με ΒΑ και ΑΑΦ 1.05. Ελπιζω να βρεθει λυση παιδια.
Το επικυρώνω και εγω αυτό που αναφέρει ο φίλος.Δέκτη φίλου που σετάραμε με aaf-1.5 ,τον είχαμε σε προβολή hd στο orf απο το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ,με άνετο εξαερισμό όμως χωρίς κανένα πρόβλημα.

Last edited:
Υστερα απο αναβαθμιση του δρακου απο 3.65 σε 3.66, το προβλημα ειναι με συκγεκριμενα HD κανάλια. Το ORF HD ειναι μια χαρα, αλλα το Premiere HD εχει προβλημα.
Παραξενο...το θεμα ειναι οτι βλεπω και εγω το Euro μιας και αυτος ηταν ο λογος της αγορας του δεκτη.

Υστερα απο αναβαθμιση του δρακου απο 3.65 σε 3.66, το προβλημα ειναι με συκγεκριμενα HD κανάλια. Το ORF HD ειναι μια χαρα, αλλα το Premiere HD εχει προβλημα.
Παραξενο...το θεμα ειναι οτι βλεπω και εγω το Euro μιας και αυτος ηταν ο λογος της αγορας του δεκτη.
Μα τα κανάλια αυτά δεν χρειάζονται δράκους και τέρατα ο kathrein τα παίζει και μόνος του,,,με τα κατάλληλα μπισκότα.Ισως εκεί να εστιάζονται και οι διακοπές που έχεις ,στο κάμ ...