Κathrein προβλημα

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Mετα απο απο μεγαλο χρονικο διαστημα αντιμετωπιζω προβλημα με τον Kathrein οταν τον ανοιξω απο το ρευμα μενει κωλυμενος στο Kathrein UFS-910 με το στικ δεν μπορω να του περασω ιματζ με το σειριακο καλωδιο πως περναμε το ιματζ

Mετα απο απο μεγαλο χρονικο διαστημα αντιμετωπιζω προβλημα με τον Kathrein οταν τον ανοιξω απο το ρευμα μενει κωλυμενος στο Kathrein UFS-910 με το στικ δεν μπορω να του περασω ιματζ με το σειριακο καλωδιο πως περναμε το ιματζ
Το στικακι δεν πρεπει να το βλεπει .Με το KathiUp ενω ξεκιναει μου γραφει no path not found

Προσπαθησα να του περασω με το Kathiup 1.1.0 το original_1.0.5 Notfallimage ξεκινησε κανονικα η εγκατασταση κολλησε στην αντιγραφη dat image in Flash ειναι πανω απο 10 λεπτα στην ιδια θεση

Για να σε βοηθήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Σε μένα π.χ. δεν έτυχε τέτοιο πρόβλημα όσο είχα τον δέκτη.
Συνεπώς δεν έχω άποψη.

Γνωριζουμε ολοι οτι εαν δεν δουλευει ενας δεκτης του περναμε με την σειριακη οριγκιναλ ιματζ και λυνεται το προβλημα εγω ισως δεν κανω κατι σωστα με το Kathiup 1.1.0 η εγκατασταση φτανει μεχρι εδω Erased 64 sectors
STB7100-REF> cp.b a4000000 a0c00000 400000
Copy to Flash... ................................done
STB7100-REF> boot
STB7100-REF>

Προσπάθησε να περάσεις το 1.04 full. Όταν το κάνεις με το USB τι σου βγάζει;

οταν το κανω με το στικ αφου εχω καρατησει πατημενω το μενου δεν μου βγαζει το update ουτε το στικ δεν πρεπει να ειναι ενεργω διοτι δεν μου αναβοσβηνει

Βρηκα αυτο το προγραμμα γνωριζει καποιος τον τροπο λειτουργειας του?Manual
In case if something went wrong during updating/flashing your box & it fails to start because of a missing kernel/emergency partition.
An "emergency-kernel" can be used with an embedded emergency ramdisk - so you can revive your receiver as long as you haven't killed uboot.
follow these steps:
1.) Install the included tftp-server
2.) Copy "emergency.ub" to your tftp-*****
3.) Connect the receiver through serial & network port & start the terminalapplication on the serial port
4.) Power on the receiver & press immediately <enter> on the terminal, you should see the uboot prompt (STB7100-Ref>
5.) On uboot prompt set the box ip with "set ipaddr 192.168.x.x" (you have to adapt x.x to your settings, both have to be in the same subnet)
6.) On uboot prompt set the tftp-server ip with "set ipaddr 192.168.x.x" (you have to adapt x.x to your settings, both have to be in the same subnet)
7.) On uboot prompt copy the kernel with "tftp a4000000 emergency.ub" into memory
8.) Plugin the prepared usb-stick
9.) On uboot prompt start the kernel from memory with "bootm a4000000"
Now the emergency-system should boot & starting to update...

Κώδικας:
http://rapidshare.com/files/126255977/UFS-910_Recovery.rar.html

Δυστυχως φιλε μου δεν γνωριζω να σε βοηθησω. Δεν μου ετυχε κατι παρομοιο, ουτε ξερω τον τροπο. Αν σκεφτω κατι θα σου πω.

οταν το κανω με το στικ αφου εχω καρατησει πατημενω το μενου δεν μου βγαζει το update ουτε το στικ δεν πρεπει να ειναι ενεργω διοτι δεν μου αναβοσβηνει

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το kathiup.

Παλιότερα είχα κάνει και γω ένα λάθος και δεν άνοιγε και μου πήρε αρκετές προσπάθειες (4-5) μέχρι να τα καταφέρω να διαβάσει το stick και να κάνει update (πάντα από τη μπροστά θύρα USB).

Μπορώ να σκεφτώ και να προτείνω τα εξής:

1. Καλού κακού ξανακατέβασε τα αρχεία για το Emergency 1.04:
http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/...ileinfo/id,90/

2. Δοκίμασε με διάφορα sticks μήπως και το δικό σου έχει κάποια ασυμβατότητα. Κάνε φρέσκο format στο stick.

3. Δοκίμασε κυρίως με τη μπροστά θύρα USB, αλλά αν δεν γίνεται τίποτα με αυτή, δοκίμασε και με τις πίσω θύρες.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν δουλεύει, στείλε κανένα μήνυμα στο http://ufs910.hdtvinfo.eu/
Αν λύσεις το πρόβλημα, πες μας πως το έλυσες μήπως μας χρειαστεί στο μέλλον.

Καλή επιτυχία!

Ευχαριστω για την βοηθεια τα εχω κανει ολα που αναφερατε αλλα κανενα αποτελεσμα μονο με σειριακη θα επανελθη αλλα δεν μου κανει συνδεση TFTP from server 192.168.0.37; our IP address is 192.168.0.47
Filename 'root.img'.
Load address: 0xa4000000
Loading: *
TFTP error: 'File not found' (1)

Χαίρομαι που βρήκες άκρη αλλά το λινκ που έδωσες είναι στα Ρουμάνικα. Δεν μας κάνεις μια ανάλυση στα Ελληνικά βήμα βήμα τι έκανες; Μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον για κάποιους από εμάς που μπορεί να βρεθούνε στην ίδια θέση με σένα.

Μαλλον με κυνηγαει η ατυχια αφου επανεφερα τον δεκτη του εβαλα στην φλας το AAF2.0 επειδη ειχε προβλημα με το δικτυο εχανε τις ρυθμισεις του περασα το νεο AAF2.0α και απο τοτε οτι ιματζ και να του βαλω μου γραφει οτι δεν εχει ιντερνετ ο δεκτης στο τοπικο δικτυο μπαινει υπαρχει λυσει?Μηπως εχει προβλημα η θυρα ethernet?