KATHREIN UFS910 ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ

niknik555

New member
28 November 2007
10
0
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΟΝΗ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΟΥ HD ΔΕΚΤΗ KATHREIN UFS910

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΕΝΙΓΜΑ ΙMG

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΛΑΘΟΣ

ΠΡΩΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΤΟ USB STICK ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ kathrein ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ KATHREIN ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ufs910
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΒΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SF TEAM USB........IMG ΣΥΝΟΛΟ 4 ΑΡΧΕΙΑ

ΕΒΑΛΑ ΤΟ STICK ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ USB ΚΑΡΑΤΑΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΡΗΚΤΡΟ MENU ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΑΠΟ ΠΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΔΗΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΣΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ EMECRENGY BOOT ΚΑΙ ΜΕΤΑ UPDATE ΑΝΑΒΗ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ STICK ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΥΝΗΜΑ NO FOLDER

Καλώς ήρθες στο Avclub και με γεια το νέο απόκτημα.
Ετοιμάσου να ιδρώσεις..

Πάμε στα θέματα.
1. Δεν υπάρχει enigma image ακόμα για τον Katrein.
2. Το SF Image θεωρείται παρωχημένο, η ομάδα έχει εγκαταλείψει την ανάπτυξη λογισμικού και είναι το Image με τα περισσότερα προβλήματα σε όλες του τις εκδόσεις. Συνεπώς μακρυά απο αυτό, ειδικά αν είσαι άπειρος χρήστης.
3. Η διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεις είναι η σωστή. Ξέχνα το SF και πέρασε τα αρχεία του Boxcracker ή του Rudbox. Camd 3 το πρώτο, Mgcamd το δεύτερο. Οτι προτιμάς.
Η ενδειξη NO FOLDER σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει το στικ. Δοκίμασε και αν δεν το αναγνωρίσει με το νέο Image, χρησιμοποίησε άλλο στικ.
(Κι εμένα αναγνώρισε το δεύτερο. SanDisk micro 1GB)

Αν σου είναι εύκολο μην γράφεις με κεφαλαία!
Καλή επιτυχία!!

Και καλύτερα που δεν του το φόρτωσε το SF Image γιατι διάβασα ότι υπάρχει ειδική διαδικασία απεγκατάστασής του που είναι αρκετά πολύπλοκη για αρχάριους! Μαλλον τυχερός ήσουν τελικά, στην συνέχεια ακολούθησε αυτά που σου γράφει ο Αλέξανδρος..

Κάθε εμπόδιο για καλό που λένε.
Η απεγκατάσταση του SF Image για ένα άπειρο χρήστη είναι, αν όχι αδύνατη, εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση..

συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα εχω προβλημα στο τηλεφωνο εδω και 5 ημερεσ και μπενω μονο απο την ετερεια που εργαζωμαι εχω δοκιμαση 3 usb stick μεχρη τωρα θα αγορασω ενα κενουργιο σημερα ελπιζω να σταθω τυχερωσ ευχαρηστω για τησ υποδηξεισ σασ

kalo mesimeri se olous tous filous

simera mou irthe to nwo mou stolidi pira kai ego ton kathrein meta apo ola ta sxetika apofasisa na tou valo to exis arxeio (ufs910NPprof_1_.1.fullimage.kathrein) me to gnosto tropo pou anaferi o filos mas sto proto post afou ekane ola tou ta sxetika evgale to exeis minima
tin onomasia tou dekti kai emeine ekei kolimeno
ekleisa apo piso to diakopti kai ton xana anoixa kai sinexizei to idio provlima
katevasa kai evala sto stikaki pali to oficial image na tou peraso stin diadikasia pano omos mou vgazei to minima pou vlepete stin foto

By djgeo_gr

Pedia molis tou valame to rudbox imag meso usb o dektis den andidrai se tipota, dokimasame na valoume to ofisional kai an dite sti foto meni monima afto pou lei ,fisika patontas to koumbi menu .
to mono pou mporo na skefto ine meso rs232 ala den vriskoume to loader na tou perasoume to ofisional mpas kai ksipnisi.
kamia idea???

Θυμίζει λίγο πρώτες μέρες ντρημποξ 7000 η υπόθεση, εε?
Δεν υπάρχει τροπος μέσω rs-232, οπως λες δεν υπάρχει πρόγραμμα loader!
Ακονίστε τα γερμανικά σας και μπειτε σε διάφορα γερμανικά φόρουμ υποστήριξης (θα σας δώσει λινκ ο Αλεξ), αλλιώς υπάρχει το αγγλόφωνο
http://ufs910.hdtvinfo.eu/
Κακώς βαλατε αυτό το ιματζ πάντως, επρεπε να πατε στα σίγουρα rudbox spinnes board και αλλο ενα..
Επίσης, μεταφέρω και ειδηση απο το λινκ που έδωσα.
Official image 1.04 is on Air!

kalispera se olous tous filous lipon ola entaxi pedia xanakaname to dekti na douleci
kai idi tora ton exoume valei kai kanei uptate to neo firmaware 1,04

ena megalo euxaristo ston skarli(evgale to fidi apo tin tripa)
giorgo pes edo ti provlima ixe telika kai ixe kolisi??
kai ti ekane o stavros kai to ksekolise ??
mipos kapios filos antimetopisi to idio provlima !!!