Kathrein ufs910 και settings

djgeo_gr

AVClub Addicted Member
16 November 2007
1,536
Ηρακλειο Κρητης
Kathrein ufs910 με ΑΑF 1,5 και settings

καλο σου απογευμα και καλη εβδομαδα σε ολους τους φιλους

θελω να σε ρωτησω κατι σχετικα με τον kathrein

του περασα μεσα κατευθιαν στο δεκτη το καινουργιο aaf1,5 μου

εχει μεσα σγεδον 7000 και καναλια ανοιγο το σατ εντιτορ ωστε να το βαλω τα δικα μου ολα καλα τα φωρτονω παω στο δεκτη και λοιπουν η μιση δορυφοροι.
το ξαναγυρισω παλι οπως ηταν και καθομε χειροκινητα και τα φτιαχνω.
οταν τελιωσω κλεινω τον δεκτη και στο επομενο ανοιγμα
εχει χασει τα καναλια και παει σε ενα ασχετο ενο το εχο αφησει εγω καπου αυτο απει οπου θελει εχουν σβηστει ολα τα καναλια μεσα απο τους φακελους τον favorite και εχει χασει και της ρυθμισεις στους δορυφορους
τη φταιει ρε παιδια εχει τυχει σε κανεναν και μου τα κανει αυτα

γνωριζει κατι κανενας φιλος?

Σου απάντησα ήδη στο satgrekco.
Και εγώ έιχα προβλήματα για τα οποία δεν βρήκα κάποια λογική εξήγηση ακόμα.
Το πολωνικό glob9 είχε 7000 κανάλια και λειτουργούσε άριστα.
Οταν δοκίμασα να τα περάσω στο ΑΑΦ 1.5 άρχισαν να εξαφανίζονται οι δορυφόροι και τα favorites έδειχναν κενά. Ούτε η μεταφορά με ΦΤΠ βοήθησε..

Πριν απο λίγο κατέβασα την νέα έκδοση του SatChannelListEditor_V2.5 και ως δια μαγείας λύθηκαν τα προβλήματα.
Ετσι πέρασα τα settings του πολωνικού glob9 στο ΑΑΦ 1.5 σε μορφή RAW.
Σε μορφή XML δεν είχα αποτέλεσμα.
Τώρα ο δέκτης "κουβαλάει" περί τα 7000 τηλεοπτικά + ραδιοφωνικά κανάλια.

δηλαδή ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τα 4000 κανάλια μαξιμουμ χωρητικότητας? Και αυτό οφείλεται στο ΑΑΦ 1.5?

Οχι απλα το ιματζ το εχουν περασει σε στικ και οχι στην flash που υπαρχει το προβλημα λογω μνημης

Παιδια μηπως ειναι ευκολο να μου δωσετε το sat.dat και αν χρειαζεται κ κατι αλλο, γιατι σε κανενα απο τα ιματζ που εχω κατεβασει δεν εχω βρει τα σετινγκς του BADR (26)??

Απάντηση: Re: Kathrein ufs910 και settings

Παιδια μηπως ειναι ευκολο να μου δωσετε το sat.dat και αν χρειαζεται κ κατι αλλο, γιατι σε κανενα απο τα ιματζ που εχω κατεβασει δεν εχω βρει τα σετινγκς του BADR (26)??
Στείλε μου με πμ το ε-μαιλ σου να σου στείλω τα δικά μου.