καθυστέρηση παραλαβής από Amazon.uk

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,365
Αθήνα
Περιμένω μια παραγγελία (cd) από το Amazon της Αγγλίας από τις 11 Ιανουαρίου (πιθανή ημερομηνία άφιξης σύμφωνα μ'αυτούς). Από Αγγλία έφυγε 8 Ιανουαρίου.
Σήμερα είναι 24 ιανουαρίου και ακόμη τίποτα. Δεν μου έχει ξανατύχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
Ν'αρχίσω να ανησυχώ ότι έδρασε ο δαίμων των (ελληνικών) ταχυδρομείων;
Μπορώ να το ψάξω με κάποιο τρόπο;
Ευχαριστώ
:frown:

3 φορες που εχει καθυστερησει δεμα απο AmazonUK, εφταιγαν τα ΕΛΤΑ. Και τις 3 φορες εδωσαν αντικατασταση, την μια τους προλαβα να μην τα στειλουν γιατι το ελαβα την επομενη μερα απο αυτη που συμφωνησαμε αντικατασταση, τις αλλες δυο ενω τους ενημερωσα οτι τελικα ελαβα τα βιβλια μου ειπαν "τωρα τα στειλαμε, δωριστε τα δευτερα κομματια οπου θελετε with our regards" !!!

Το πρωΐ πήγα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου αλλά δεν υπήρχε τίποτα.
Μίλησα τηλεφωνικά με το διανομέα της γειτονιάς στο πιο κεντρικό ταχυδρομείο αλλά και εκεί τίποτα. Στο μεταξύ έστειλα e-mail στην Amazon.uk όπου τους παρέθεσα το πρόβλημα και πήρα απάντηση όπου μεταξύ άλλων μου γράφουν τα εξής:

''We're happy to provide tracking information for our customers when
possible, but Royal Mail deliveries do not have tracking numbers.

It's been our experience that the majority of late packages arrive
just a day or two after the estimated delivery date. Therefore, we
would like to ask that you wait until close of business on January
25, 2008, for your order to arrive
.

Please note that we take full responsibility should any item become
lost or damaged while being delivered, and we are more than happy to
replace these items at a cost to ourselves
.

If your package does not arrive by January 25, 2008, please let us
know by clicking on the link below so we can investigate and take
the appropriate action.

Please note that January 25, 2008, is the last date till we have
requested you to wait for this order. However, it is very likely
that this will be delivered before this date.''

Οπότε αναμένω μέχρι αύριο 25/1 και αν δεν το λάβω (που δεν πιστεύω) θα τους ειδοποιήσω και θα δούμε τι θα κάνουν.

Aν μένεις σε πολυκατοικία κι έχετε κοινό γραμματοκιβώτιο, σιγουρέψου οτι είναι ασφαλές :) Δυο φορές που είχα καθυστερήσεις από το play.com, η αιτία ήταν κάποιοι "μακρυχέρηδες" στην πολυκατοικία...

Aν μένεις σε πολυκατοικία κι έχετε κοινό γραμματοκιβώτιο, σιγουρέψου οτι είναι ασφαλές :) Δυο φορές που είχα καθυστερήσεις από το play.com, η αιτία ήταν κάποιοι "μακρυχέρηδες" στην πολυκατοικία...

Το έχω πάθει κι εγώ όταν άλλαξα σπίτι: στην αρχή μου έκλεψαν 2-3 πακέτα με δίσκους. Μετά, ως δια μαγείας, σταμάτησαν
Φαίνεται άνοιξαν και άκουσαν τα πρώτα που είχαν πάρει :D -bye-

Τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Τριπλοκατοικία είμαστε και ''ξεραινόμαστε''...
(γνωριζόμαστε).

Εμενα παντως απο το Amazon ΠΑΝΤΑ μου ερχονται συστημενα = πρεπει να παω να τα παραλαβω απο το τοπικο ταχυδρομειο με ταυτοτητα.

το Royal Mail είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο. Ακόμη και τα απλά πακέτα του (small packets) φθάνουν σε 4-5 εργάσιμες από την αποστολή τους. Τα συστημένα (signed-for) έρχονται ακόμη πιο γρήγορα, πχ εάν σταλούν Δευτέρα, σου έρχεται η ειδοποίηση την Πέμπτη για παραλαβή από Παρασκευή.

Τελικά με τη λήξη της προθεσμίας που μου έδωσε η Amazon το πακέτο έφτασε. Πριν λίγα λεπτά ο διανομέας (που είχα μιλήσει τηλεφωνικά χθες) μου χτύπησε το κουδούνι και μου το παρέδωσε.
Με buzzer beater λοιπόν το θέμα έκλεισε.
:music-smiley-004:

Έτσι εξηγείται λοιπόν η καθυστέρηση.
Μάθαμε πάντως και το κρατίδιο αυτό. Ουδέν κακόν λοιπόν αμιγές καλού!!
:smile:

Attachments

• Belise.jpg
    Belise.jpg
    71.9 KB · Views: 14
Ό,τι να 'ναι... Τον Ιούλιο είχαν αργήσει 2 εβδομάδες να μου στείλουν ένα βιβλίο από το Bookdepository, το έστειλαν μέσα στον Αύγουστο εν τέλει και ...μόλις τώρα παρέλαβα ενα φάκελο με το ίδιο βιβλίο πάλι :ADFADF1: Τhose English people...

Re: Απάντηση: καθυστέρηση παραλαβής από Amazon.uk

Είδες που λύσσαξες και μας άγχωσες όλους ??:singer:

Τέλος καλό όλα καλά (ελπίζω να μην είχε Στραβίνσκυ το πακέτο..):grandpa: -bye-

Και όμως είχε!!!
:Banane0:

Απάντηση: Re: καθυστέρηση παραλαβής από Amazon.uk

Μα εσύ είπες ότι σου αρέσει! :confused:

ψιτ...Δημήτρη (ετοιμάζω blind με Stravinsky, είσαι μέσα; )

Εε καλά,το είπα επειδη σ αγαπάω και δεν ήθελα να σε πληγώσω φριχτά (like you did.):ADFADF1::Banane0:

όχι..βάλε κάτι άλλο..:HTEHEH56: