Κατι σαν iPad...

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Συγγνώμη αν θεωρηθεί ιεροσυλία η ανάρτηση του παρόντος θέματος,θελω όμως να σας ρωτήσω-επειδή ψήνομαι για να το πάρω-αν πιστεύετε οτι αξίζει η αγορά της παρακάτω μαιμούς.
http://www.allymobile.com/x_moonse-moonse-m2_2775.php?k_id=49&kn=Consumer+Electronics

Η χρήση για την οποία προορίζεται ειναι για σερφάρισμα στο internet μεσω στικακίου Cosmote.

Συγγνώμη αν θεωρηθεί ιεροσυλία η ανάρτηση του παρόντος θέματος,θελω όμως να σας ρωτήσω-επειδή ψήνομαι για να το πάρω-αν πιστεύετε οτι αξίζει η αγορά της παρακάτω μαιμούς.
http://www.allymobile.com/x_moonse-moonse-m2_2775.php?k_id=49&kn=Consumer+Electronics

Η χρήση για την οποία προορίζεται ειναι για σερφάρισμα στο internet μεσω στικακίου Cosmote.

Να σου πω την γνώμη μου; Αν είναι στα πρότυπα των μαϊμού iPhone (σαν αυτά που παίρνουν 2 sim, με κεραία τηλεόρασης, με, με, με...), θα το απέφευγα. Η ποιότητα αυτών, τόσο σαν υλικά, όσο και σαν λειτουργικό ήταν απογοητευτική, πραγματικά. Όχι τόσο συγκρινόμενα με το πραγματικό προϊόν, όσο και με τον ανταγωνισμό (άλλες συσκευές «επώνυμες»).

Επίσης, με το να κυκλοφορεί ήδη το 2.1 του Android και να είναι στα σκαριά το 2.2, που γενικά αναφέρεται τρομερά καλύτερο το 2.1 από το 1.6 που έχει το tablet που δίνεις, θα με προβλημάτιζε λίγο ακόμα (φήμες αναφέρουν την κυκλοφορία του 3.0 το Φθινόπωρο ή Χειμώνα).

Τέλος, θα είχα και έναν μικρό ενδοιασμό για την οθόνη του και την απόκρισή της, αλλά και την ποιότητά της. Δηλαδή, WVGA ανάλυση (480x800) σε 10.1"? Δεν είναι κάπως λίγο; Αν και τα υπόλοιπα εύκολα τα παραβλέπεις, αλλά εφόσον σκοπεύεις να κάνεις browsing με αυτό, ίσως σου «χαλάει» την εμπειρία η χαμηλή ανάλυση σε συνδυασμό με την μεγάλη οθόνη. Ενημερωτικά το iPad έχει 9.7" με 1024x768, ενώ πολλά HTC (HTC HD, HTC HD 2, HTC Desire, Google Nexus One) και άλλα τηλέφωνα έχουν 480x800.

Αυτά δεν σου τα λέω για να σε προβληματίσω ή να σε φοβίσω ή να σε απομακρύνω από αυτό. Προς Θεού. Απλά σου αναφέρω σκέψεις που θα είχα εγώ για τέτοια προϊόντα.

Απάντηση: Re: Κατι σαν iPad...

Αμα ενδιαφερεσαι για κινεζικο το παρακατω ειναι αρκετα καλυτερο.
Με σχετικα καλες κριτικες απο εδω και απο εκει....

10.2 "
1024x600
Android 2.1
1 Ghz Cpu
256 mb ram

http://cgi.ebay.com/10-2-TFT-1GHz-C...ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item2a09049a3d

Στα 220 ντολαρς

Ξεχασα να σ´ευχαριστήσω για τον κόπο σου.Που διάβασες καλές κριτικές?

Re: Απάντηση: Re: Κατι σαν iPad...

Ξεχασα να σ´ευχαριστήσω για τον κόπο σου.Που διάβασες καλές κριτικές?

Ποιον κοπο μου?
Το ψαχνω για μενα τις τελευταιες μερες με μανια μονο και μονο για το χαλαρο σερφαρισμα που προσφερει μια τετοια λυση.
Οποτε εχω ριξει πολυ search στο google και διαφοροι κατοχοι απο εδω και απο εκει αναφερθηκαν με καλα λογια για το συγκεκριμενο.
Συνηθως ξενοι κιολας που δεν χαριζονται ευκολα.
Τωρα με τα κινεζικα ειναι και λιγο ....τυχερα τα πραγματα.
Παντως και εγω ψιλοετοιμος ειμαι γιατι και το ποσο ειναι μικρο οπως και το ρισκο....

Αντε φιλε να το παρεις να μας πεις γνωμες!Εχω πολλα e-books για την δουλεια μου και ηθελα κατι τετοια αλλα το κοστος ηταν πολυ μεγαλο!Αν ο κλωνος ειναι καλος τον τσιμπαω!Βρηκα απο το ricardo καποιον ελληνα που μενει εκει που παραγονται λεει και εγγυαται 100% λειτουργια και αποστολη με EMS

Ναι,τον ειδα κι εγω στο ρικαρντο αλλά νομίζω οτι ειναι με 1.5 Android τα δικά του και δεν δινει και εφαρμογές όπως ο άλλος και ειναι και 60 ευρώ ακριβότερος.

καλα με τρωει το χερι μου να το παρω
περιμενω παρουσιαση να το παρω με τις ευλογιες σου

Ωραίοι ειστε εσείς βρε:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Κάτσε να το πάρει το "θύμα" και αν του βγει καλό το παίρνουμε κι εμείς:AFADF0:

Λοιπόν,το παρέλαβα πριν 2 ημέρες.
Πάμε...
Η ποιότητα κατασκευής ειναι άνω του μετριου αλλά αυτό μάλλον δεν με νοιάζει.
Αυτό που με νοιάζει ειναι οτι δεν μπορει να συνδεθεί με ιντερνετ αφού βαζοντας το στικακι της κοσμοτε στη θυρα usb,δεν "βλέπει" κανενα αρχείο (ενω στο λαπτοπ,τρεχει αρχειο που κανει εγκατασταση τους drivers και στη συνεχεια συνδεεται με το ιντερνετ).
Δεν ξερω αν εχει να κανει με το λειτουργικο του συστημα και την πιθανη μη υπαρξη drivers μεσα στο στικακι,εμενα παντως με εχει ξενερώσει,αφου αυτός ηταν και ο μοναδικός λογος που το αγόρασα.
Κατά τα άλλα,εχει Ελληνικό μενού,οι αλλαγες απο την μια οθόνη στην άλλη γινονται γρηγορα όπως επίσης γρήγορα ανταποκρίνεται και ο αισθητηρας προσανατολισμου της οθόνης.
Η μπαταρία του δεν κρατάει με τιποτα 7 ώρες που γράφει ο πωλητής εκτος αν η ενδειξη που υπάρχει στην οθόνη φτάνει γρηγορα στη μεση και στη συνεχεια...δεν πέφτει με τιποτα.

Μεχρι να βρω τον λογο που δεν "τρεχει" το στικάκι ετσι ωστε να συνδεθω με το ιντερνετ,θεωρώ οτι πέταξα 180 ευρώ.