S skunk93 Senior Member 15 January 2007 430 ταυρος 4 May 2011 #1 ειμαι κατοχος της pioneer 42" .μολις ανοιγω ενα media player που πηρα, τα καναλια της τηλεορασης κανουν παρασιτα και δεν διακρινονται σχεδον καθολου(οχι ολα τα καναλια-συνηθως mega alter net et3) συμβαινει σε κανεναν αλλο?
ειμαι κατοχος της pioneer 42" .μολις ανοιγω ενα media player που πηρα, τα καναλια της τηλεορασης κανουν παρασιτα και δεν διακρινονται σχεδον καθολου(οχι ολα τα καναλια-συνηθως mega alter net et3) συμβαινει σε κανεναν αλλο?
JL_? AVClub Fanatic 19 September 2008 15,418 Terra 4 May 2011 #2 Πιθανώς το καλώδιο HDMI που χρησιμοποιείς να μην έχει καλή θωράκιση... Δοκίμασες κάποιο άλλο; Επίσης, δες μήπως επηρεάζει το τροφοδοτικό του media player (μήπως το καλώδιό του "ζευγαρώνει" με το καλώδιο της κεραίας).
Πιθανώς το καλώδιο HDMI που χρησιμοποιείς να μην έχει καλή θωράκιση... Δοκίμασες κάποιο άλλο; Επίσης, δες μήπως επηρεάζει το τροφοδοτικό του media player (μήπως το καλώδιό του "ζευγαρώνει" με το καλώδιο της κεραίας).
S skunk93 Senior Member 15 January 2007 430 ταυρος 5 May 2011 #3 οχι δεν επηρεαζει κατι το τροφοδοτικο και εχω δοκιμασει διαφορετικα καλωδια hdmi καμια αλλη ιδεα?