KDL-32EX720

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
Επειδη ψαχνω για τηλεοραση 32 για την κρεβατοκαμαρα βρηκα αυτη σφραγισμενη στα 400 ευρω. Αξιζει η αγορα της;

Να πω οτι δεν μπορω να παω σε μεγαλυτερη γιατι το επιπλο που θα μπει ειναι ακριβως μπροστα απο το κρεβατι και δεν μπορω να το παω ποιο πισω και ετσι αν παρω ποιο μεγαλη θα θελω ματομπουκαλα μετα.

Με ενδιαφερει και το 3D που εχει ασχετα αν υπαρχει και στο σαλονι η Panasonic 50GT30

Ειναι κερδισμενη απο διαγωνισμο και ειδα στο site της Sony κατι με 60 ευρω επεκταση εγγυησης απο 2 στα 5 χρονια και δεν ξερω αν μπορω να την παρω γιατι δεν θα με χαλουσε να εχω 5 χρονια εγγυηση.

Γυαλια να υποθεσω πως δεν θα εχει μεσα το κουτι και επειδη απο το site της Sony εχασα την μπαλα ποια πρεπει να παρω; Και απο στικακι για νετ μονο της Sony η κανει και κανενα αλλο;

Last edited:
Την πηρα! Δεν εχω δει ποιο χαλια menu και της εβαλα το στικακι που εχω στο παιδικο δωματιο με ταινιες και λογω οτι ειναι ntfs δεν το βλεπει. Αν ειναι δυνατον να βλεπει η LG των 23 ιντσων και η Sony τιποτα. Τελικα η εταιρια Sony εχει χασει το τρενο την εφαγαν οι Κορεατες.

Για τα μενού της Sony το έχω γράψει και εγώ 10 φορές τον τελευταίο καιρό. Σε μια 40ΗΧ750 σε φιλικό σπίτι είδα και έπαθα να κάνω βασικές ρυθμίσεις.

Και σαν media player μηδέν παίρνει αλλά τουλάχιστον η 750 αποζημιώνει με την πολύ καλή εικόνα ειδικά σε HD.

Αν ειναι δυνατον! Η γυναικα μου λεει οτι εχει καλυτερη εικονα απο την 50GT30

Αποκλείεται , όλοι το ξέρουν ότι το μαύρο των 0.00001 nits των Panasonic κάνει την διαφορά.

Πες της να το γράψει 100 φορές τιμωρία μέχρι να το μάθει.

Εμενα με συμφερει να πιστευει απο που θελει για να βλεπει στην Sony και ετσι δεν θα μου χαλαει την Panasonic :BDGBGDB55: