KDS-55A2000 ή Aquos 46 XL1E

Kufojohn

New member
25 September 2007
61
Ν.Σμύρνη & Καλλιθέα
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας γιατί κοντεύω να σαλέψω.
Έιμαι μεταξύ των KDS-55A2000 και Aquos 46 XL1E, και ενώ για μερικούς η πλάστιγγα τείνει ασυζητητί στη Sharp, έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με την SONY.
Σε χρήματα η SONY είναι φθηνότερη. Δεδομένου ότι ο χώρος, και λεπτομέρειες όπως αλλαγή λάμπας κάθε 4.000 ώρες δεν αποτελούν πρόβλημα, από θέμα ποιότητας εικόνας τι λέτε?
Η κύρια χρήση θα είναι για παιχνιδοκονσόλες τελευταίας γενιάς, και DVD (ΗD και μή).
Εύχομαι να μην γίνομαι κουραστικός ανεβάζοντας post με θεμα "αυτό ή εκείνο;", καταλαβαίνεται όμω; τον νταλκά μου.
Eυχαριστώ πολύ.
Άντε, μπας και κοιμηθούμε σήμερα...

Last edited:
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας γιατί κοντεύω να σαλέψω.
Έιμαι μεταξύ των KDS-55A2000 και Aquos 46 XL1E, και ενώ για μερικούς η πλάστιγγα τείνει ασυζητητί στη Sharp, έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με την SONY.
Σε χρήματα η SONY είναι φθηνότερη. Δεδομένου ότι ο χώρος, και λεπτομέρειες όπως αλλαγή λάμπας κάθε 4.000 ώρες δεν αποτελούν πρόβλημα, από θέμα ποιότητας εικόνας τι λέτε?
Η κύρια χρήση θα είναι για παιχνιδοκονσόλες τελευταίας γενιάς, και DVD (ΗD και μή).
Εύχομαι να μην γίνομαι κουραστικός ανεβάζοντας post με θεμα "αυτό ή εκείνο;", καταλαβαίνεται όμω; τον νταλκά μου.
Eυχαριστώ πολύ.
Άντε, μπας και κοιμηθούμε σήμερα...

Ειναι παραπανω οι ωρες αντικαταστασης της λαμπας κοντα στης 8000 ωρες

Εγώ παλι δεν θα έπαιρνα προβολική..
Μου θυμιζει CRT που την έχουν ξεχειλώσει τραβώντας τις άκρες...

Αν μπορείς να δώσεις χρήματα πάρε οσες περισσοτερες ιντσες μπορεις σε LCD