KEF iQ30 Dark Apple μόνο 220 (με βάσεις)

sokos

AVClub Addicted Member
19 January 2007
2,316
Πωλούνται τα πανεμορφά καμπυλωτά και πολύβραβευμένα iq30, μαζί με μεταλικές βάσεις στα 220, ειναι άριστα, το ένα μονο εχει ελαφριές γρατζουνιες απο την μεταφορά του σπιτιού, αλλα κελαηδάνε τέλεια, αν και ειναι άστρωτα ακόμη, ζήτημα να εχουν παίξει 100 ώρες.

iq30.jpg

http://www.kef.com/html/en/showroom...q_series/fact_sheet/bookshelf/iq30/index.html

Περιοχή Ν. Προάστεια, Αθηνα.
Σωκράτης

Μπορούμε να έχουμε μια φωτογραφία από τα ηχεία (τουλάχιστον να φαίνονται οι γρατζουνίτσες στο ένα για να πάρει μια μικρή ιδέα ο υποψήφιος αγοραστής) και επίσης μια φωτογραφία από τις βάσεις?
(συσκευασίες να υποθέσω δεν υπάρχουν έτσι? - αν υπήρχαν, φαντάζομαι θα έμπαιναν σε αυτές κατά τη μετακόμιση)

Καλοπούλητα εύχομαι

Last edited:
Ευχαρίστως, αν θέλεις στειλε μου με ΠΜ το email να στις περάσω απο το κινητό κατευθείαν!

Δες αν μπορείς ν'ανεβάσεις φώτο,το μελος analyze_it αφήνει να εννοηθεί οτι δεν ενδιαφέρεται προσωπικά
Συγνώμη για τήν παρέμβαση αλλά ανεβάζοντας φώτο θα γίνει πιό εύκολη η πώληση-bye-

^ Ακριβώς!

Σε αγγελίες (στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα) όταν ο πωλητής αναφέρει κάτι που έχει σχέση με γρατζουνιές κλπ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ) παραθέτει και μια φωτογραφία για να εκτιμήσει ο αγοραστής αν είναι κάτι με το οποίο μπορεί να "ζήσει" ή θα ήθελε να επιδιορθώσει (αν είναι εφικτή η τοπική επιδιόρθωση/βαφή του ενός ηχείου κοκ).

Να σημειώσω εδώ ότι έστειλα με πμ το email μου (στις 15/10) αλλά φωτογραφία δεν έχω λάβει ως τώρα.

Last edited:
Και ομως σε ολες τις αγγελιες που βαζω εχω φωτο, εδω ηταν κομματακι δυσκολα λογω μετακομισης σε αλλο σπίτι κ τρεχαματων, φυσικα θα προτιμουσα οποιος ενδιαφερετε σοβαρα να ερθει να τα δει και να τα ακουσει (γιατι ηχεια χωρις ακουσμα δεν γινετε να πάρεις),
ποσο πιο ανοιχτος )μπορω να ειμαι?
Καλη καρδια και καλήμερα :)

Υπάρχουν και μέλη που είναι από επαρχία
Σ'αυτην την περίπτωση θα βοηθούσαν πολύ οι φώτο!
Καλοπροαίρετη παρακαλώ να θεωρηθεί η συμβουλή μου

Κύριοι. Ας μην κουράσουμε άλλο το θέμα. Όποιος θέλει ζητάει φωτογραφίες από τον πωλητή και τις λαμβάνει με mail. Κάθε σχόλιο από εδώ και πέρα θα σβηστεί.

λοιπον, αξιώθηκα και τα ανοιξα,
Το ενα ηχείο εχει στις βάσεις χτυπήματα και στην σίτα, ενώ στην πάνω μεριά το διακοσμητικό πλαστικό γύρω απο το woofer εχει ενα ραγισμα απο τους μ@^$#%ς μεταφορείς.
Τα σύνδεσα και ειναι άριστα. Για να ειμαστε αγαπημένοι τα δινω μόνο μετα απο ακρόαση στον χωρό μου (Ν.Προάστια, Αθήνα)

Συγνώμη στα παιδιά που ζητησαν εκτός Αθηνών, αλλά ειναι λεπτή η θέση μου, αφου ούτε ειχα ποτέ - ουτε θέλω να εχώ γκρίνιες/παράπονα.

kef1.jpg

kef2.jpg

kef3.jpg

kef4.jpg

kef5.jpg