Καλοί μου άνθρωποι, θέλω τις συμβουλές σας.
Κληρονόμησα πρόσφατα από φίλο το εγκαταλειμμένο (και ελάχιστα παιγμένο) πικάπ του. Είναι το γνωστό Rega Planar 3 της πρώτης περιόδου με τον RB-300.
Ο βραχίονας έχει ανακαλωδιωθεί με Monster cable, interlink 500. Στις άκρες των βυσμάτων όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, υπάρχουν κάποιοι μικροί «transformers» προφανώς για ενίσχυση του σήματος σε MC κεφαλές.
Αρχίζω τις ερωτήσεις:
Θενκς εκ των προτέρων.
Κληρονόμησα πρόσφατα από φίλο το εγκαταλειμμένο (και ελάχιστα παιγμένο) πικάπ του. Είναι το γνωστό Rega Planar 3 της πρώτης περιόδου με τον RB-300.
Ο βραχίονας έχει ανακαλωδιωθεί με Monster cable, interlink 500. Στις άκρες των βυσμάτων όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, υπάρχουν κάποιοι μικροί «transformers» προφανώς για ενίσχυση του σήματος σε MC κεφαλές.
Αρχίζω τις ερωτήσεις:
- Είναι αξιόπιστα αυτά τα μηχανάκια; Συμφέρει κανείς να τα κρατήσει και να πάρει μια MC κεφαλή ή καλύτερα να μην τα χρησιμοποιήσει; (υποθέτουμε ότι έχουμε μόνο mm phono.) [Σε δοκιμή μού ακούστηκαν καλά αλλά η κεφαλή που έβαλα ήταν φθαρμένη.]
- Κάποιος μου είπε ότι δεν είναι και φτηνoπράγματα. Για τι κόστος μιλάμε;
- Με δεδομένο αυτό το πικάπ, αυτόν τον βραχίονα, αυτή την καλωδίωση σε ποια κατηγορία κεφαλής να κινηθώ; Ποιες συγκεκριμένες κεφαλές θα είχατε να προτείνετε;
Θενκς εκ των προτέρων.