Κεντρικό crystal audio

kostas1982

Senior Member
21 May 2011
660
Καλησπερα ! Θα ηθελα τη γνωμη σας για την αγορα ενος κεντρικου της crystal audio. Αν υποθεσουμε οτι τα δυο μπροστινα θα ειναι τα crystal audio tx-t2 θα μπορουσε το κεντρικο να ειναι το crystal audio lcr?( Γνωριζω εκ των προτερων οτι ιδανικο θα ειναι το thx-ct ).

Aπο οτι εχω διαβασει στο φορουμ , το σωστο ειναι το κεντρικο να ειναι της ιδιας μαρκας ( εδω ειμαστε ok) και της ιδιας σειρας(εδω ομως οχι...). Θα ειναι τοσο αισθητη η διαφορα αναμεσα στο thx-ct και στο lcr σε καποιον που δεν εχει τοσο <<εκπαιδευμενο >> αυτι;

Ευχαριστω!

Re: Κεντρικο crystal audio

Μπορείς να έρθεις στην έκθεση της Crystal Audio και να τα ακούσεις αμφότερα και να κρίνεις.

Απάντηση: Re: Κεντρικο crystal audio

Μπορείς να έρθεις στην έκθεση της Crystal Audio και να τα ακούσεις αμφότερα και να κρίνεις.

Ευχαριστω για την προσκληση! Θα γινει και αυτο (θα χρειαστω καλωδια κτλ),αλλα θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σου πριν ερθω στην crystal audio . Το κακο ειναι οτι δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο ηχεια , καθως θα ειναι το πρωτο μου homecinema που δεν ειναι all in one ,οποτε δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω το ανεκπαιδευτο αυτι μου ή να ακουσω τη γνωμη καποιου που εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο set up.

Re: Απάντηση: Re: Κεντρικο crystal audio

Αν ζητάς τη γνώμη μας, το lcr είναι μάλλον μικρό για τα tx-t2
:-(