Keyboard / mouse για PS3

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Εχει πάρει πουθενά το μάτι σας αυτο?

logitech_ps3_keyboard.jpg

http://www.cduniverse.com/search/xx/games/pid/7390425/a/PS3+Cordless+Keyboard.htm

Το μαγαζί από πάνω που σου έστειλε ο pontios είναι και στο Μαρούσι. Παίρνεις ένα τηλέφωνο και αν είναι διαθέσιμο πηγαίνεις και το τσιμπάς.

Το μαγαζί από πάνω που σου έστειλε ο pontios είναι και στο Μαρούσι. Παίρνεις ένα τηλέφωνο και αν είναι διαθέσιμο πηγαίνεις και το τσιμπάς.

Ναι το ξερω, απο εκεί πήρα και την κονσόλα, αλλα μονο μεσω παραγγελίας το φέρνει, από την νέα χρονια και κάνει 2-3 βδομάδες!

Οπότε ειναι αδύνατη η εγκατάσταση του linux με τη χρήση αυτού του πληκτρολογίου... σωστά?

Οχι, απλά χρειάζεται το παραπάνω package. Μετά δουλεύει κανονικά και το keyboard και το touch pad ;)

Τελικα το εχει παρει κανεις αυτο?

Απο που? Ελλαδα δεν το βρισκω

δεν ξέρω τι έκδοση είναι αυτή στο review, αλλά είναι bluetooth και δεν χρειάζεται κανένα adaptor.

Τωρα δηλαδη ...πως σου φαίνεται η ιδέα να καρφώσεις IR dongle στο PS3 που έχει ενσωματωμένο bt?? :p

δεν ξέρω τι έκδοση είναι αυτή στο review, αλλά είναι bluetooth και δεν χρειάζεται κανένα adaptor.

Τωρα δηλαδη ...πως σου φαίνεται η ιδέα να καρφώσεις IR dongle στο PS3 που έχει ενσωματωμένο bt?? :p

Μακακια μου φαινεται

υποθετω οτι το εχεις, απο που το πηρες?

από το public στο Σύνταγμα ,πριν τις γιορτές. Το έχουν στις κονσόλες και όχι στα περιφερειακά Η/Υ!