κι άλλοι δεινόσαυροι....

Υπαρχουν Π-Α-Ν-Τ-Α .... τα πολυ χειροτερα !

CDV5MkoUsAUwai1.jpg-large.jpg

14408279262_89bd7572d1_b.jpg

Και ολα αναγονται σε θεμα θερμικης αντοχης .... αμεσως μετα τα 15 λεπτα λειτουργιας !
Και οτι αντεξε .... σωθηκε ! Οτι δεν αντεξε .... σελοτεϊπ και ψαλιδακι !

Last edited:
Πάντως δεν φτιάχτηκαν μόνο για 15 λεπτά αυτά. Και το μηχάνημα παίζει μεγάλο ρόλο, όχι πως δεν κόβονται βέβαια...

Πάντως δεν φτιάχτηκαν μόνο για 15 λεπτά αυτά. Και το μηχάνημα παίζει μεγάλο ρόλο, όχι πως δεν κόβονται βέβαια...

Eγω το εχω δει .... φιλμ να καιγεται !
Ξερεις τι ωραια ψυχεδελεια βγαζει ?
Αλλο πραγμα .... δεν σου λεω :p

(το μηχανημα δεν παθαινει τιποτα .... η ταινια βλεπει τον χαρο αναποδα ! :laugh:)

SR71B σ'ευχαριστώ (το εκλαμβάνω ως καλωσόρισμα). Ήμουν μικρομηκάς όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ναι με super8. Μηχανές λήψης, προβολής, μουβιόλα, κολέζα, κλπ.
Θα φωτογραφίσω και εγώ το δεινόσαυρό μου και θα τον ανεβάσω. Είναι και στερεοφωνικός!

Eγω το εχω δει .... φιλμ να καιγεται !
Ξερεις τι ωραια ψυχεδελεια βγαζει ?
Αλλο πραγμα .... δεν σου λεω :p

(το μηχανημα δεν παθαινει τιποτα .... η ταινια βλεπει τον χαρο αναποδα ! :laugh:)

Βρε δεν κατάλαβες, το μηχάνημα μπορεί να είναι και "τρυφερότερο" προς την ταινία, δεν είναι όλα ίδια.

Αρχαιότερο δεν έχουμε...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και στην πράξη

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παίζει. Είχα χρόνια να τον ανάψω και πέρυσι που δοκίμασα έπαιζε αλλά είχε προβληματάκια στον ήχο. Δεν τον ξαναδοκίμασα. Οι μπομπινούλες που υπάρχουν
δεν είναι έργα. Είναι μια ταινία μικρού μήκους που έκανα εγώ στα 15 μου και μετά αναμνήσεις.... Ο παππούς, η γιαγιά κλπ αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από το ζωή.
Αρκετό υλικό για ...κλάμα...

Γεια σου Γιάννη, τι θυμάσαι βρε παιδί μου. Τέτοια μάρκα (chinon) είχα μία φωτογραφική μηχανή... πολυυυ παλιά!

Τελικά μάλλον εμείς είμαστε οι δεινόσαυροι...εεε??:flipout:

Γεια σου Γιάννη, τι θυμάσαι βρε παιδί μου. Τέτοια μάρκα (chinon) είχα μία φωτογραφική μηχανή... πολυυυ παλιά!

Τελικά μάλλον εμείς είμαστε οι δεινόσαυροι...εεε??:flipout:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι Διαμαντή μου...