Φίλε Isokratis όπως τα γράφω στο 1. φαίνεται οτι δεν επηρεάστηκα και τόσο απ' αυτό που είδα γιατί ξέρω με τι ρυθμίσεις παίζουν στα μαγαζιά. Την ώρα που έδειχνε τον γκρι ουρανό το είδε και ο πωλητής και του είπα πως έτσι όπως την έχουν να παίζει διώχνουν τον κόσμο από αυτήν την συγκεκριμμένη tv. Τις φωτό σου τις είχα δει φυσικά ,η έρευνα έγινε προχθές, γι'αυτό και γράφω χωρίς αρνητική προδιάθεση για την 650.
Για τα χρώματα και την κίνηση δεν το πολυσκαλίζω το θέμα αλλά για την λεπτομέρεια στην εικόνα της W5500 και την μη απάντηση αν βελτιώνεται αυτή με κάποια ρύθμιση, θα πεταχτώ στο sony centre να δω μήπως μ'αφήσουν να επέμβω με το τηλεκοντρόλ ώστε να το διαπιστώσω ο ίδιος.
Αυτό μένει να ελεγξω για να πω sony ή samy. Τώρα αν κάποιος φίλος, μου δώσει μια απάντηση , θα με γλυτώσει από μια τρεχάλα.
Ευχαριστώ
Για τα χρώματα και την κίνηση δεν το πολυσκαλίζω το θέμα αλλά για την λεπτομέρεια στην εικόνα της W5500 και την μη απάντηση αν βελτιώνεται αυτή με κάποια ρύθμιση, θα πεταχτώ στο sony centre να δω μήπως μ'αφήσουν να επέμβω με το τηλεκοντρόλ ώστε να το διαπιστώσω ο ίδιος.
Αυτό μένει να ελεγξω για να πω sony ή samy. Τώρα αν κάποιος φίλος, μου δώσει μια απάντηση , θα με γλυτώσει από μια τρεχάλα.
Ευχαριστώ