Καλησπέρα κι από μένα. Μια αναζήτηση στο Google μου έκανε γνωστό το forum εδώ και λίγο καιρό κι από επισκέπτης αποφάσισα να γίνω μέρος του 
Στο σαλόνι του σπιτιού αράζει μια 40'' LED Samsung UE40B7000. Έλα όμως που το ριμάδι το 3D έχει εισβάλλει στη ζωή μας κι όταν οι 5 από τις 7 νύχτες μας είναι στο σπίτι με ταινιούλα, σκέφτομαι μήπως να κάνω είναι καλή ώρα για το επόμενο βήμα.
Ευκαιρία λοιπόν, μαζί με μια ανακαίνιση που βρίσκεται στα σκαριά, είπα να το κάνω.
Έχουμε και λέμε,
Απόσταση τηλεόραση - καναπές : 3 μέτρα
Διαθέσιμο Budget: έως 1500
Σύνηθες χρήση: Ταινίες (κυρίως 3D), άντε και λίγο μπάλα...
Φωτεινότητα χώρου: μέτρια προς αρκετή αλλά οι ταινίες βλέπονται μόνο βράδυ όταν όλα τα φώτα θα έχουν κλείσει...
Τι έκανα μέχρι τώρα. Πήρα το stickακι μου, φόρτωσα το Brave 3D σε mkv και βγήκα βόλτα σε γνωστό πολυκατάστημα.
Δοκίμασα τις:
Ευχαριστώ πολύ
Στο σαλόνι του σπιτιού αράζει μια 40'' LED Samsung UE40B7000. Έλα όμως που το ριμάδι το 3D έχει εισβάλλει στη ζωή μας κι όταν οι 5 από τις 7 νύχτες μας είναι στο σπίτι με ταινιούλα, σκέφτομαι μήπως να κάνω είναι καλή ώρα για το επόμενο βήμα.
Ευκαιρία λοιπόν, μαζί με μια ανακαίνιση που βρίσκεται στα σκαριά, είπα να το κάνω.
Έχουμε και λέμε,
Απόσταση τηλεόραση - καναπές : 3 μέτρα
Διαθέσιμο Budget: έως 1500
Σύνηθες χρήση: Ταινίες (κυρίως 3D), άντε και λίγο μπάλα...
Φωτεινότητα χώρου: μέτρια προς αρκετή αλλά οι ταινίες βλέπονται μόνο βράδυ όταν όλα τα φώτα θα έχουν κλείσει...
Τι έκανα μέχρι τώρα. Πήρα το stickακι μου, φόρτωσα το Brave 3D σε mkv και βγήκα βόλτα σε γνωστό πολυκατάστημα.
Δοκίμασα τις:
- 47" LG LM670S με παθητικό 3D αλλά δυστυχώς ήμουν πολύ κοντά (στο μισό μέτρο) γιατί δεν είχε χώρο να πάω πιο πίσω. Όποτε ότι κι αν πω, δεν είχα καλό κριτήριο.
- Πήγα να δοκιμάσω τη 46" Sony KDL 46 HX850 αλλά και mkv δεν παίζει και μόνο fat δίσκους διαβάζει, οπότε για 3D χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα media player ή blueray player...
- Δοκίμασα μία 46 Samsung σειρά 7000 με 800Hz (όπως καταλάβατε δε συγκράτησα τον τύπο), ζωντανό 3D, ζωντανή εικόνα, αλλά φορώντας τα γυαλιά ένιωθα ένα flickering, τρεμόπαιζε συνεχώς η εικόνα...
- Από την άλλη ήθελα να δοκιμάσω την Panasonic TX-P50UT50E για να δω τι γίνεται και με το πλάσμα, μήπως και στραφώ προς τα 'κει, αλλά δεν είχαν να μου δώσουν γυαλιά για να δοκιμάσω...
Ευχαριστώ πολύ