Κι όμως... δύο κανάλια - μια τηλεόραση!

Υπάρχει ήδη στην αυτοκινητοβιομηχανία.Κατ εμέ δεν είναι εξιόπιστο μιας και δεν μπορείς να δεις καθόμενος σε ευθεία γραμή από την τηλεόραση/οθόνη....μη πρακτικό.

Re: Απάντηση: Κι όμως... δύο κανάλια - μια τηλεόραση!

Υπάρχει ήδη στην αυτοκινητοβιομηχανία.Κατ εμέ δεν είναι εξιόπιστο μιας και δεν μπορείς να δεις καθόμενος σε ευθεία γραμή από την τηλεόραση/οθόνη....μη πρακτικό.
Αυτό λύνεται εύκολα!
Στην μια άκρη του καναπέ ο άντρας βλέποντας ποδόσφαιρο, στην άλλη άκρη η γυναίκα βλέποντας ταινία και στην μέση τα ποκ-κορν! :flipout:

Re: Απάντηση: Κι όμως... δύο κανάλια - μια τηλεόραση!

Αυτό λύνεται εύκολα!
Στην μια άκρη του καναπέ ο άντρας βλέποντας ποδόσφαιρο, στην άλλη άκρη η γυναίκα βλέποντας ταινία και στην μέση τα ποκ-κορν! :flipout:

στη μια άκρη η γυναίκα βάζελος στην άλλη άκρη ο άντρας γαύρος και στη μέση η πεθερά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κι όμως... δύο κανάλια - μια τηλεόραση!

Αυτό λύνεται εύκολα!
Στην μια άκρη του καναπέ ο άντρας βλέποντας ποδόσφαιρο, στην άλλη άκρη η γυναίκα βλέποντας ταινία και στην μέση τα ποκ-κορν.......! :flipout:

...και στη μεση το ποπ κορν θα βλεπει 3D :HTEHETH63:

Για άλλες εφαρμογές όπως μόνιτορ για διαφημιστικούς λόγους, GPS, LCD για μικρές συσκευές, κλπ... μια χαρά είναι.
Για τηλεόραση εμένα δεν μου κάνει.
Ποιότητα εικόνας δεν αναφέρεται. Προβλέπω στην αρχή να είναι τυπική και στο μέλλον (αν) θα βγάλουν κάτι καλό.
Επίσης αν θέλουν να δουν δύο μαζί, ο ένας ή και οι δύο πρέπει να έχουν ακουστικά.

Μένει να δούμε αν θα περπατήσει αυτή η δυνατότητα. Το PIP/PAP πάντως, εγώ το προτιμώ περισσότερο.