Kingston ValueRam 4GB (2x2GB) DDR2-667 Ram So-Dimm Αχρησιμοποίητες!

Status
Not open for further replies.

tarantino2009

Senior Member
3 November 2009
337
Πωλούνται οι συγκεκριμένες μνήμες για laptop συνολικής χωρητικότητας 4GB. Αχρησιμοποίητες και σε άριστη κατάσταση στο κουτί τους.

Τιμή: 39 ευρώ
img9440c.jpg

Δέν πρόλαβα να τις χρησιμοποιήσω λόγω αγοράς καινούργιου laptop, μεγαλύτερου.

Ελεγμένες για σωστή και ομαλή λειτουργία.
img9444l.jpg

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα στην απόκριση και εγγύηση εφ' όρου ζωής (lifetime warranty) απο το Multirama άλλα και απο την Kingston.

Οι μνήμες είναι σε 2 dim-άκια των 2GB και μπαίνουν σε όλα ανεξαιρέτως τα laptop με υποδοχή SO-DIMM DDR2 200pin. Η τοποθέτηση τους γίνεται πανεύκολα, με δυό κινήσεις ακόμα και απο κάποιον χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.
img9438r.jpg

Μπορώ να σας τις τοποθετήσω εγώ ο ίδιος επι τόπου μέσα σε λίγα λεπτά, μπροστά σας, άν δυσκολεύεστε.

Δείτε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας να εκτοξεύονται με τις συγκεκριμένες μνήμες.
img9432y.jpg

Αγορασμένες απο το Multirama του Πειραιά στις 26.05.2008. Υπάρχει και θα δωθεί μαζί με το προιόν και η απόδειξη αγοράς. Επίσης θα δωθεί και η συσκευασία σε άψογη κατάσταση, μαζί με το ένθετο που υπήρχε μέσα. Εγγύηση εφ' όρου ζωής (lifetime warranty) απο το Multirama και απο την Kingston.

Δεκτός κάθε έλεγχος (ραντεβού κατόπιν συνενοήσεως).
img9431ax.jpg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Kingston ValueRam
KVR667D2S5/2G
2GB PC2 - 5300 CL5 200 - Pin SO DIMM
MEMORY SO DIMM DDR2 KINGSTON 2048MB 667M

Εμένα μου στοίχησαν 90 ευρώ.

Πωλούνται αυτή την στιγμή απο το e-shop στα 70 ευρώ.

(link: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554739).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972603511, Πολυδωράκης Γιώργος
e-mail: [email protected]
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο κινητό μου, όλες τις ώρες, ελεύθερα, ή ακόμα και στο mail μου.

Last edited:
Status
Not open for further replies.